AcasăStiriPoliticaDeclaraţie uluitoare a lui Ponta: “Nu vreau să coabitez cu Antonescu!”

Declaraţie uluitoare a lui Ponta: “Nu vreau să coabitez cu Antonescu!”

Victor Ponta a declarat că nu vrea să coabiteze cu preşedintele PNL, Crin Antonescu. În acelaşi timp însă, liderul social-democrat crede că numai USL poate guverna România în condiţii stabile.

„USL funcţionează pe bază de necesitate. USL trebuie să funcţioneze în continuare. România trebuie să fie guvernată stabil şi nu poate fi guvernată stabil decât de USL. Nicio altă variantă nu cred că este o variantă stabilă şi serioasă. Sunt convins că după aceste zile fiecare dintre noi a înţeles şi a luat nişte decizii”, a spus Ponta.

În ceea ce priveşte criza declanşată de declaraţiile lui Sorin Roşca Stănescu, premierul crede că USL trebuie să considere un nou început.

„Categoric trebuie să fie, un nou început în sensul în care să realizăm cu toţii că suntem la guvernare şi că povestea că o să dăm vina pe cineva la un moment dat pentru guvernare nu o să funcţioneze. Nici PSD dacă vrea să dea vina pe PNL, dar nici PNL pe noi”, a spus Ponta.

Prim-ministrul a mărturisit că liderul liberal Crin ANtonescu este partenerul său şi, în acest caz, nu este nevoie ca ei doi să coabiteze.

„Eu cu Crin Antonescu nu vreau să coabitez. Noi suntem parteneri. Coabitezi cu cel pe care nu-l susţii şi cu care nu ai ce face. Şi Băsescu, credeţi că coabitează de plăcere cu mine? Am câştigat alegerile pe 9 decembrie şi a trebuit să accepte. Eu la fel – trebuie să accept până la anul. Deci povestea e închisă”, a spus Ponta.

Liderul PSD nu crede că partenerii de guvernare nu vor fi solidari cu guvernul pe care îl conduce şi, prin urmare, nu are un plan de rezervă din care liberalii să nu mai facă parte. Sursa:libertatea.ro

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente