Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Robu și Popoviciu candidează la posturi de conducere în PNL. Funcțiile pentru care au aplicat

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Liberalii din Timiş şi-au depus oficial candidaturile pentru funcţii în structurile naţionale ale partului. Amintim că în cursa pentru şefia partidului au rămas doi candidaţi, Ludovic Orban şi Cristian Buşoi, după ce moţiunea lui Viorel Cataramă nu a primit votul a zece filiale, aşa cum prevedea statutul.

Aşa cum a anunţat deja, Nicolae Robu va intra în cursă pentru un post de prim-vicepreşedinte pentru Mediul de afaceri şi societate civilă. Pentru funcţiile de vicepreşedinţi s-au încris în cursă şi deputatul Ben-Oni Ardelean – pe domeniul Justiţie şi drepturi cetăţeneşti şi Marilen Pirtea pe domeniul Educaţie şi cercetare. În cursa pentru funcţia de vicepreşedinte pentru zona de Vest s-a înscris şi secretarul executiv al PNL Timiş Alin Popoviciu. Amintim că filiala de Timiș îl va susține pe Cristian Bușoi în cursa pentru șefia PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare