Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robu și Popoviciu candidează la posturi de conducere în PNL. Funcțiile pentru care au aplicat

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Liberalii din Timiş şi-au depus oficial candidaturile pentru funcţii în structurile naţionale ale partului. Amintim că în cursa pentru şefia partidului au rămas doi candidaţi, Ludovic Orban şi Cristian Buşoi, după ce moţiunea lui Viorel Cataramă nu a primit votul a zece filiale, aşa cum prevedea statutul.

Aşa cum a anunţat deja, Nicolae Robu va intra în cursă pentru un post de prim-vicepreşedinte pentru Mediul de afaceri şi societate civilă. Pentru funcţiile de vicepreşedinţi s-au încris în cursă şi deputatul Ben-Oni Ardelean – pe domeniul Justiţie şi drepturi cetăţeneşti şi Marilen Pirtea pe domeniul Educaţie şi cercetare. În cursa pentru funcţia de vicepreşedinte pentru zona de Vest s-a înscris şi secretarul executiv al PNL Timiş Alin Popoviciu. Amintim că filiala de Timiș îl va susține pe Cristian Bușoi în cursa pentru șefia PNL.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss
Tiberiu Kiss
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore