Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialProtest la Primăria Timişoara: o funcţionară se plânge că legea este încălcată...

Protest la Primăria Timişoara: o funcţionară se plânge că legea este încălcată de peste 10 ani!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Protest în faţa primăriei Timişoara, astăzi. O femeie nemulţumită de multiple încălcări ale legii, spune ea, a ieşit în stradă pentru a-şi spune păsul. Mirela Toc este funcţionar în primărie din 2007, atunci când s-a angajat în instituţia de pe C.D Loga prin concurs. Aceasta spune că a fost mutată recent la Registratură, pentru a nu mai avea acces la date importante din primărie.

„Anul trecut am fost cercetată în mod abuziv de către Comisia de disciplină în urma unei sesizări prin care am atras atenția că un cetățean prejudiciază bugetul public și am atașat un document al unei instituții publice care îmi susținea acea petiție și în loc să se cerceteze cauza și să se ia măsuri am fost chemată la Comisia de disciplină. Eu cer să fie respectată legislația de toți șefii din primărie și eficientizarea acestei instituții nu se poate face cu șefii care sunt de 20 de ani, care încalcă legislația și care prejudiciază bugetul local. În petițiile pe care i le-am adresat domnului primar am spus exact care sunt problemele, dar nu a fost luată nicio măsură prin care să le impute șefilor care au prejudiciat bugetul local să se impute pierderile din buzunarele lor„, a explicat protestatara.

Primarul Nicolae Robu a declarat înainte de protestul femeii că „este o angajată care nici nu ştiu cât a muncit pentru primărie. Ar trebui pus în balanţă pe un taler ce a produs pentru primărie şi pe celălalt reclamaţiile pe care le-a depus vizavi de ce se întâmplă în primărie. Eu sunt democrat convins şi evident că nu am nicio problemă cu niciun protest şi protestele trebuie să respecte legea şi toţi protestatarii trebuie să respecte legea. Dacă depune o cerere, eu voi solicita Comisiei de ordine publică să îi aprobe protestul, dar la o oră şi locaţie pe care comisia le va considera potrivite, nu neaparat unde doreşte dânsa. A mai protestat şi anul trecut în campanie electorală în faţa primăriei. Face parte din grupul M”. La faţa locului au fost prezenţi doi jandarmi, doi poliţişti din cadrul IPJ şi un susţinător al femeii, care a cerut DNA să cerceteze faptele de corupţie din capitala Banatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare