ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Problemele locuitorilor din patru cartiere mari, in atentia Politiei Locale Timisoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O nouă acțiune a polițiștilor locali din Timișoara s-a desfășurat în cartierele orașului. Oamenii legii au loat ”la pas” zonele Crișan, Modern, Dorobanților și Tipografilor, unde le-au fost aduse la cunoștință zeci de ”probleme”.

Polițiștii locali au continuat săptămâna trecută seria acțiunilor în cartierele orașului, cu efective mărite, fiind de această dată prezenți în cartierele Crișan, Modern, Dorobanților și Tipografilor. În cadrul acțiunii s-a relaționat cu 226 de cetățeni care au semnalat probleme întâlnite de altfel și în celelalte cartiere, în care s-a acționat până în prezent, cum sunt faptul că în anumite zone deșeurile vegetale nu sunt ridicate de pe domeniul public, prezența câinilor fără stăpân, prezența persoanelor fără adapost dar și tulburarea liniștii publice de către grupuri de tineri în parcuri, seara.

În urma constatărilor polițiștilor locali, dar și a sesizărilor cetățenilor, s-au identificat și nouă locații în care se aflau autovehicule ce păreau a fi abandonate, șase locații în care se află terenuri neîngrijite și 40 de locații în care se aflau abandonate deșeuri. Aspectele au fost preluate de către polițiștii locali iar cele care intră în competența altor instituții au fost direcționate către structurile în a căror competență se află, în vederea luării măsurilor de remediere.

Oamenii legii vor continua seria acțiunilor desfășurate în cartiere în vederea notării problemelor semnalate de cetățeni și luării măsurilor legale acolo unde situația impune, celelalte probleme fiind transmise către instituțiiile abilitate.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore