Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialProblemele locuitorilor din patru cartiere mari, in atentia Politiei Locale Timisoara

Problemele locuitorilor din patru cartiere mari, in atentia Politiei Locale Timisoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

O nouă acțiune a polițiștilor locali din Timișoara s-a desfășurat în cartierele orașului. Oamenii legii au loat ”la pas” zonele Crișan, Modern, Dorobanților și Tipografilor, unde le-au fost aduse la cunoștință zeci de ”probleme”.

Polițiștii locali au continuat săptămâna trecută seria acțiunilor în cartierele orașului, cu efective mărite, fiind de această dată prezenți în cartierele Crișan, Modern, Dorobanților și Tipografilor. În cadrul acțiunii s-a relaționat cu 226 de cetățeni care au semnalat probleme întâlnite de altfel și în celelalte cartiere, în care s-a acționat până în prezent, cum sunt faptul că în anumite zone deșeurile vegetale nu sunt ridicate de pe domeniul public, prezența câinilor fără stăpân, prezența persoanelor fără adapost dar și tulburarea liniștii publice de către grupuri de tineri în parcuri, seara.

În urma constatărilor polițiștilor locali, dar și a sesizărilor cetățenilor, s-au identificat și nouă locații în care se aflau autovehicule ce păreau a fi abandonate, șase locații în care se află terenuri neîngrijite și 40 de locații în care se aflau abandonate deșeuri. Aspectele au fost preluate de către polițiștii locali iar cele care intră în competența altor instituții au fost direcționate către structurile în a căror competență se află, în vederea luării măsurilor de remediere.

Oamenii legii vor continua seria acțiunilor desfășurate în cartiere în vederea notării problemelor semnalate de cetățeni și luării măsurilor legale acolo unde situația impune, celelalte probleme fiind transmise către instituțiiile abilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare