Sâmbătă, în jurul orei 16:30, pe şoseaua ce leagă Timişoara de Parţa, a avut loc un grav accident de circulaţie. Două maşini s-au lovit frontal, una dintre ele fiind distrusă în totalitate.

La volanul maşinii „vinovate” de producerea accidentului se afla Scrobăniţă Dragomir CornelScrobăniţă Dragomir Cornel – subcomisar al Poliţiei de Frontieră Deta, care conducea cu viteză excesivă, acesta fiind urmărit de Poliţia Rutieră încă de pe Calea Şagului întrucât fusese surprins de radar.

Acul kilometrajului autoturismului Opel Astra s-a oprit la 110km/oră, după impact, iar Dacia 1310 a fost spulberată, imaginile de la faţa locului fiind terifiante. Opelul are numere de înmatriculare din judeţul Suceava, iar poliţistul de frontieră vinovat de producerea accidentului riscă acum să ajungă după gratii, deoarece şoferul Daciei, preluat imediat de un echipaj SMURD, a fost resuscitat în zadar, acesta decedând ca urmare a leziunilor.

Tot în autoturismul distrus în toalitate, pe locul din dreapta şoferului, se mai afla o altă persoană, care a fost transportată la spital de o ambulanţă. Pasagerul se află în stare stabilă din primele informaţii.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că şoferului autoturismului Opel Astra este băut.