Urmărire ca-n filme urmată de un accident între Timişoara şi Parţa. Un poliţist de frontieră beat, urmărit de poliţie, a omorât un om FOTO+VIDEO

- Advertisement -
Sâmbătă, în jurul orei 16:30, pe şoseaua ce leagă Timişoara de Parţa, a avut loc un grav accident de circulaţie. Două maşini s-au lovit frontal, una dintre ele fiind distrusă în totalitate.

La volanul maşinii „vinovate” de producerea accidentului se afla Scrobăniţă Dragomir Cornel – subcomisar al Poliţiei de Frontieră Deta, care conducea cu viteză excesivă, acesta fiind urmărit de Poliţia Rutieră încă de pe Calea Şagului întrucât fusese surprins de radar.

Acul kilometrajului autoturismului Opel Astra s-a oprit la 110km/oră, după impact, iar Dacia 1310 a fost spulberată, imaginile de la faţa locului fiind terifiante. Opelul are numere de înmatriculare din judeţul Suceava, iar poliţistul de frontieră vinovat de producerea accidentului riscă acum să ajungă după gratii, deoarece şoferul Daciei, preluat imediat de un echipaj SMURD, a fost resuscitat în zadar, acesta decedând ca urmare a leziunilor.

Tot în autoturismul distrus în toalitate, pe locul din dreapta şoferului, se mai afla o altă persoană, care a fost transportată la spital de o ambulanţă. Pasagerul se află în stare stabilă din primele informaţii.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că şoferului autoturismului Opel Astra este băut.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, protagonistul unui accident rutier, sub influența alcoolului

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, actualmente patron al...

Mort de beat la volan, a provocat un accident pe strada Iosif Vulcan din Timisoara

Accident de circulație, luni după-masă, pe strada Iosif Vulcan...

Doua persoane la spital in urma unui accident rutier la Timisoara

Accident de circulație, luni dimineață, la intersecția Căii Stan...

Mandrie nationala: doua milioane de motoare TCe produse la uzina Dacia

Motiv de bucurie în ”curtea”, sau mai bine zis...

Din aceeași categorie

Categorii Populare