Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poezie, muzică şi teatru în cadrul unui nou spectacol semnat Kindlein

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
14.1 ° C
15.6 °
11.1 °
76 %
2.1kmh
0 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Emil Kindlein propune publicului timişorean un spectacol concept în cadrul căruia se vor fuziona armonios elementele muzicale cu cele lirice şi teatrale. Structurat în jurul poeziilor compuse de Ion Minulescu, Nichita Stănescu, Al. Macedonski, Mihai Eminescu, dar şi a unor poeţi contemporani ca Eugen Adrian Filip sau pe compoziţii proprii, spectacolul dă frâu liber imaginaţiei şi improvizaţiei. „Spectacolul are o structură fixă dar mereu permite foarte mult spaţiu pentru improvizaţie. Găsesc de fiecare dată o deosebită plăcere să recreez spectacolul la fiecare reprezentaţie.”a mărturisit artistul.

Miercuri, 19 martie, ora 19:00 la Casa Artelor va avea loc al treilea spectacol după premieră şi evenimentul cu uşile închise, organizat de Ambulanţă Culturală în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Cultură Timiş. Preţul unui bilet de acces este de 10 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare