Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPolițiștii timișoreni au dat vineri amenzi de peste 79.000 lei. Vezi pentru...

Polițiștii timișoreni au dat vineri amenzi de peste 79.000 lei. Vezi pentru ce infracțiuni!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Vineri, în zona municipiului Timișoara, 423 de polițiști locali au întreprins o acțiune de asigurare a ordinii publice și au dat amenzi de peste 79 000 de lei într-o singură zi, operațiunea având ca scop creșterea vizibilității elementului polițienesc, asigurarea siguranței rutiere, reducerea și prevenirea infracțiunilor și faptelor antisociale.

La acțiune au participat reprezentanți ai I.T.M, O.P.C., A.N.A.F., D.S.V.S.A., polițiști de la investigații criminale, rutieră și luptători din Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

În urma verificărilor, s-a reținut 58 permise de conducere, care urmează a fi suspendate și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare. Polițiștii rutieri au acționat și în vederea prevenirii accidentelor rutiere, sancționând nerespectarea normelor. S-au mai aplicat sancțiuni pentru încălcarea regulilor de ordine publică, pentru activități ilicite desfășurate de unități comerciale, și au mai avut loc acțiuni în vederea luării in evidență a persoanelor fără adăpost , pentru prevenirea comportamentului antisocial și împotriva evaziunii fiscale. În total, au fost verificate 78 unități comerciale, 258 autovehicule, și au fost constatate 16 infracțiuni fiind aplicate, în total, 726 de sancțiuni contravenționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare