Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Razie a poliţiştilor din Făget. Obiectivul – asigurarea unui climat de siguranţă publică

- Advertisement -

Vineri, 21 iunie 2013, între orele 10:00 şi 13:00, poliţiştii oraşului Făget au efectuat o razie de amploare, în vederea asigurării unui climat de siguranţă publică, pe raza oraşului. Bilanţul cuprinde 190 de persoane şi peste 100 de autovehicule verificate, dar şi dosare penale şi amenzi de peste 7.400 de lei, destul de mult având în vedere „dimensiunile” orăşelului timişean, de numai 7.200 de locuitori.

Acţiunea poliţiştilor a avut ca scop identificarea persoanelor pretabile la săvârşirea de infracţiuni stradale cu sau fără violenţă, identificarea persoanelor urmărite în temeiul legii, bunurilor ce pot proveni din săvârşirea de infracţiuni sau care pot să folosească la săvârşirea de infracţiuni, precum şi prevenirea şi combaterea tuturor faptelor antisociale.

Cu această ocazie au fost verificate 190 de persoane, 103 autovehicule şi întocmite 2 dosare penale.
Totodată, poliţiştii au aplicat 39 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.475 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, regulile de circulaţie pe drumurile publice, precum şi pentru activităţi de comerţ ilicit.

Au fost reţinute în vederea suspendării un permis de conducere şi retras un certificat de înmatriculare.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore