ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

5 lucruri pe care nu le ştiai despre ouă

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ouăle sunt printre cele mai versatile ingrediente, iar cei mai buni bucătari ai lumii te sfătuiesc să le ai tot timpul în frigider. Printre beneficiile lor asupra sănătăţii şi numeroasele moduri prin care le poţi găti, mai sunt lucruri pe care cu siguranţă nu le ştiai.

1. Ouăle sunt bune de mâncat timp de 3 luni
Durata de viaţă la raft a ouălor este de două luni, însă specialiştii de la Departamentul de Agricultură al Americii (USDA) susţin că ouăle pot fi consumate chiar şi în următoarele 3-5 săptămâni. Iar dacă ouăle sunt organice şi sunt stocate corect, poţi să le foloseşti cu încredere.

2. Albe sau maro? Nu contează
Nu există nicio diferenţă între ouă, chiar dacă au coajă de culori diferite. Coaja tine de rasă de pui, nu are nimic de-a face cu calitatea oulor sau a rasei de găini. Toate ouăle sunt la fel înăuntru.

3. Ce reprezintă culoarea gălbenuşului
Nuanţa gălbenuşului, fie ea pală sau aprinsă, este un indicator al hranei folosite pentru creştea găinilor. Cele care sunt hrănite cu cereale sau cu ierburi pline de carotenoide au gălbenuşuri de un galben intens, dar asta nu înseamnă neapărat că gălbenuşul este mai hrănitor. Însă e un semn că găinile au fost mai sănătoase – în general, cele crescute natural au acces la o gamă mai largă de nutrienţi, iar galbenuşul este mai galben.

4. Vârsta găinii contează
Cercetătorii nu s-au decis cine a apărut mai întâi – puiul sau găină, însă au stabilit un lucru: când vine vorba de calitate, găină e mai importantă. Se pare că cele mai bune ouă sunt făcute de găinile de vârsta intermediară (55-78 săptămâni).

5. Ouăle sunt proteine perfecte
Ouăle sunt campioane la capitolul „proteine de calitate”. Asta pentru că proteinele conţinute sunt absorbite foarte uşor de corpul uman. Sursa:foodstory.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore