AcasăStiriSocialALERTA in Timis. Minora disparuta de acasa, cautata de politisti

ALERTA in Timis. Minora disparuta de acasa, cautata de politisti

Panică într-o familie din Timiș după ce fiica adolescentă de doar 16 ani a dispărut de acasă. Speriați, părinții anunțat poliția, iar cazul a fost preluat de specialiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliție al județului Timiș.

„La data de 20 ianuarie a.c., CIOABĂ MIHAELA ar fi plecat de la locuința de pe strada Nicolae Iliescu numărul 11, unde stătea în gazdă, iar până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1.65 metri, 60 de kg, corpolență atletică, păr șaten și ochi căprui. La data dispariţiei, minora purta pantaloni de culoare neagră și o haină de culoare neagră”, informează IPJ Timiș. Cei care pot oferi informații legate de tânără sunt rugați să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente