ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un bărbat din Ghilad, urmărit internaţional de autorităţile franceze, depistat de poliţişiti din Jebel. Acesta a dat o spargere la o bijuterie din Franţa

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La data de 26 august 2013, în jurul orei 12:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Rurale Jebel, în baza unor date şi informaţii obţinute, au depistat, pe raza localităţii Ghilad, o persoană urmărită internaţional.

B. Ovidiu, de 28 de ani, din localitatea Ghilad, este căutat de autorităţile franceze pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie cu mână armată, asociere la grup infracţional şi tentativă de omor.

În fapt, la data de 20 iulie 2012, bărbatul împreună cu alte două persoane au pătruns într-o bijuterie, agresându-l pe angajat cu un pistol cu electroşoc, iar din interior au sustras mai multe bijuterii.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara pentru confirmarea mandatului, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. B. Ovidiu a fost introdus în Arestul I.P.J. Timiş până la demararea procedurii de extrădare.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore