Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăPrimarului Timișoarei, Nicolae Robu, îi este indiferentă demisia guvernului Grindeanu. Cum explică

Primarului Timișoarei, Nicolae Robu, îi este indiferentă demisia guvernului Grindeanu. Cum explică

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, este convins că românii nu vor uita prea curând aceste zile în care, din cauza modului în care guvernul PSD a adoptat OUG de modificare a Codului Penal au ajuns să stea ore în șir în stradă. Edilul timișorean crede că adversarii săi politici vor plăti pentru greșelile de acum.

„Nu o să iasă din mintea românilor uşor faptul că guvernarea PSD ALDE s-a întrunit noaptea ca să se schimbe legislaţia în acest sens pe speţe foarte sensibile şi PSD şi ALDE vor avea de plătit fără îndoială în faţa cetăţenilor români pentru ceea ce au făcut pe aceste speţe sensibile cum spuneam. Ieri am aflat cu stupoare ca în urma mişcărilor de stradă, vezi Doamne, nu pentru că oamenii au ieşit în stradă în nemulţumirile lor, ci pentru că vin alţi un milion să îşi arate sprijinul pentru domnul Dragnea şi proiectele de lege pe care el le vrea promovate, Domnul Dragnea s-a gândit în înţelepciunea sa să se retragă ordonanţa, dar şocul este abia în momentul în care vezi ce vrea să facă după ce o retrage. Nu are nicio frământare asupra conţinutului acestor acte, spune că ele trebuie trimise în Parlament şi că se merge înainte cu ele. Păi, crede cumva că vor renunţa sute de mii de cetăţeni ai României la protestele de stradă când de fapt guvernul nu vrea să renunţe la aceste proiecte ale sale de a schimba legislaţia în această zonă? Eu cred că este vorba de o mare doză de inconştienţă, probabil că este beţia puterii”, a declarat Robu.

Cu toate că nu susţine OUG adoptată de guvernul Grindeanu şi condamnă modul în care a fost adoptată, primarul Timișoarei nu este convins că Sorin Grindeanu ar trebui să demisioneze. „Eu cum să vă spun, nu sţiu ce guvern ar putea să aducă PSD în continuare. Pe mine mă interesează prea puţin cine este ministru la un resort sau la altul, cine este prim-ministru. Pe mine nu mă interesează numele, pe mine mă interesează faptele. Îmi doresc ca România să fie guvernată bine, sigur că mi-aş fi dorit să fie guvernată de PNL, nu a fost să fie. (…) Nu ştiu, asta rămâne de văzut. Dacă noi ieşim în stradă, am fost la toate protestele şi voi merge în continuare, ieşim în stradă ca apărători ai statului de drept atunci trebuie să respectăm normele statului de drept. PSD a câştigat alegerile, are dreptul să îşi facă guvernul . Dacă raportul de forţe se schimbă, este normal ca lucrurile să ia o altă turnură. (…) Concitadinul nostru Sorin Grindeanu a ajuns într-o postură care cred că îi dă insomnii pentru că în mod sigur ştie ce scandează zeci de mii de timişoreni în piaţă. Mai departe nu am ce să comentez şi dacă ar fi fost un alt prim-ministru cu aceleaşi fapte ale guvernului s-ar fi întâmplat la fel”, a completat Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Nicolae Bitea şi-a dat demisia din funcţia de director al STPT! Acesta invocă motive personale

Nicolae Bitea și-a înaintat demisia din funcția de director general al Societății de Transport...

Reevaluare tovărășească! Cum a ajuns PSD de la ”dușman” la ”adversar”, după trântirea moțiunii de cenzură

De departe, în ultimele două luni, cea mai mare activistă politică, atât în războiul...

PNL și Pro România, în asentimentul celor de la PSD! Nimeni nu este de acord cu majorarea taxelor și impozitelor la Timișoara!

Administrația Fritz propune majorarea taxelor și impozitelor locale începând din 2022. Social democrații timișoreni...