PSD a câştigat alegerile parlamentare pe merit, admite liderul interimar al PNL Timiş, Nicolae Robu. Dacă imediat după ce PNL a obţinut un scor de 20% la nivel naţional la alegerile din 11 decembrie 2016 Robu critica strategia adopatată de liderii PNL, acum primarul spune că vina este una globală, a întregului partid. Printre erorile esenţiale se numără şi faptul că PNL a girat desemnarea lui Dacian Cioloş pentru un nou mandat de premier.

„Sigur că mi-aş fi dorit să fie guvernată bine de către un guvern PNL. Nu a fost să fie şi nu mai facem acum analize, haideţi să zicem datorită greşelilor pe care noi PNL le-am făcut şi de aici trebuie să plecăm, să nu învinuim pe alţii pentru că eu am mai fost răstălmăcit atunci când am mai pomenit o persoană sau personalitate sau alta, eu nu am acuzat acea persoană sau personalităţi eu am spus că noi am greşit că am căutat locomotive în afara partidului, dar nu respectivii au fost de vină, ci noi am fost de vină că trebuia să folosim deviza noastră veche prin noi înşine deviză care mereu ne-a adus succes. Sub ea ar fi trebuit să acţionăm și ar fi trebuit să înțelegem cu totul și cu totul altfel modul în care trebuie făcută campania electorală și în această privință eu consider că PSD cu experții pe care i-a avut consultanți a dat o lecție de cum trebuie făcută o campanie electorală, iar la polul celălalt, noi, PNL, am dat o lecție de cum nu trebuie făcută o campanie electorală și din aceste două lecții trebuie să învățăm pentru viitor pentru că trebuie să înveți și din exemplele de succes și din exemplele de nereușită. (…) În alte privințe este o realitate că PSD a avut o campanie făcută profesionist și noi am o campanie foarte foarte proastă”, a spus Nicolae Robu.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.