ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Hunedoreni, prinși de polițiștii din Făget cu 2.000 de pachete cu țigări de contrabandă în mașină

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Marți, 2 decembrie 2014, poliţiştii din oraşul Făget au oprit pentru control, în trafic, un autoturism care se deplasa pe DN 68 A, pe raza orașului Făget. În urma controlului autovehiculului, oamenii legii au constatat că şoferul, un bărbat de 44 de ani şi pasagera, o femeie de 36 de ani, ambii din Hunedoara, transportau 40.000 de ţigarete de contrabandă, care erau depozitate în patru cutii din carton.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, procedându-se la ridicarea în vederea continuării cercetărilor a întregii cantităţi de ţigarete, în timp ce ocupanții au toturismului au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Arestul I.P.J. Timiş, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore