Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Hunedoreni, prinși de polițiștii din Făget cu 2.000 de pachete cu țigări de contrabandă în mașină

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Marți, 2 decembrie 2014, poliţiştii din oraşul Făget au oprit pentru control, în trafic, un autoturism care se deplasa pe DN 68 A, pe raza orașului Făget. În urma controlului autovehiculului, oamenii legii au constatat că şoferul, un bărbat de 44 de ani şi pasagera, o femeie de 36 de ani, ambii din Hunedoara, transportau 40.000 de ţigarete de contrabandă, care erau depozitate în patru cutii din carton.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, procedându-se la ridicarea în vederea continuării cercetărilor a întregii cantităţi de ţigarete, în timp ce ocupanții au toturismului au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Arestul I.P.J. Timiş, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare