Drum național închis de autorități, datorită arborilor căzuți sub greutatea zăpezii. Vezi unde

0
643

”Precizăm că decizia de închidere temporară a circulației a fost luată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și Inspectoratul General al Poliției Române pentru a preveni posibile evenimente rutiere și pentru a permite lucrătorilor CNADNR și Romsilva să acționeze în vederea degajării carosabilului de copacii căzuți” precizează compania națională de drumuri.

Participanții la trafic sunt îndemnați de autorități să respecte indicațiile și restricțiile semnalate de Poliția Rutieră.

CNADNR recomandă tuturor participanţilor la trafic să pornească la drum doar cu autoturisme echipate cu pneuri de iarnă, săculeţ cu material antiderapant şi lopată, să aibă o conduită preventivă în trafic, să nu bruscheze comenzile autovehiculelor, să folosească cât mai mult frâna de motor şi să evite depăşirile acolo unde nu există suficient spaţiu şi suficientă vizibilitate pentru a fi executate în condiţii de maximă siguranţă.

Totodată, șoferii sunt îndemnați să se informeze, înainte de plecarea la drum, asupra stării reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360. De asemenea, reamintim participanţilor la trafic că pot furniza şi obţine informaţii despre starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA.

Spune-ţi opinia civilizat!