AcasăStiriNational si InternationalÎn pas cu tehnologia! Internet gratuit în magazinele Profi din Timişoara, fără...

În pas cu tehnologia! Internet gratuit în magazinele Profi din Timişoara, fără parolă

“Accesul la reţeaua de internet se face prin intermediul serviciului de HotZone asigurat de către RomTelecom, pe baza unor conexiuni ce asigură o viteză de transfer de până la 5 mbps” a declarat Catalin Pawel, directorul IT al companiei Profi Rom Food. “Aria de acoperire a reţelei este de aproximativ 200 de metri, atât în cadrul magazinelor Profi cât şi în faţa acestora” a adăugat Pawel.

Conectarea este nelimitată şi presupune simplul access fără nici un fel de autentifcare. Partea de securizare a echipamentelor cade în sarcina clienţilor, de aceea îi invităm ca întotdeauna să utilizeze firewall-uri la device-rile pe care le folosesc pentru a accesa aceste reţele deschise.

Pe viitor, sperăm să asigurăm şi aplicaţii de smartphone care vor permite participarea online la tombolele şi promoţiile organizate de magazinele Profi.

Prin cele 193 de magazine în format Standard, City şi Mall şi prin cei aproape 5.000 de angajaţi ai săi care lucrează în 101 localităţi, Profi este astăzi cel de al doilea mare lanţ de retail şi unul dintre principalii angajatori din România.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente