Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În pas cu tehnologia! Internet gratuit în magazinele Profi din Timişoara, fără parolă

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

“Accesul la reţeaua de internet se face prin intermediul serviciului de HotZone asigurat de către RomTelecom, pe baza unor conexiuni ce asigură o viteză de transfer de până la 5 mbps” a declarat Catalin Pawel, directorul IT al companiei Profi Rom Food. “Aria de acoperire a reţelei este de aproximativ 200 de metri, atât în cadrul magazinelor Profi cât şi în faţa acestora” a adăugat Pawel.

Conectarea este nelimitată şi presupune simplul access fără nici un fel de autentifcare. Partea de securizare a echipamentelor cade în sarcina clienţilor, de aceea îi invităm ca întotdeauna să utilizeze firewall-uri la device-rile pe care le folosesc pentru a accesa aceste reţele deschise.

Pe viitor, sperăm să asigurăm şi aplicaţii de smartphone care vor permite participarea online la tombolele şi promoţiile organizate de magazinele Profi.

Prin cele 193 de magazine în format Standard, City şi Mall şi prin cei aproape 5.000 de angajaţi ai săi care lucrează în 101 localităţi, Profi este astăzi cel de al doilea mare lanţ de retail şi unul dintre principalii angajatori din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Au dat spargerea la un magazin Profi din zona Modern, dar au fost prinsi de politisti

Trei tineri au fost depistați de polițiștii locali după ce au sustras mai multe...

VIDEO „Promoție” marca Profi: prețul de la casă, cu 50% mai mare decât cel de la raft

Lanțurile de magazine din Timișoara continuă să înșele clienții după bunul plac. Cei care...

VIDEO O femeie s-a uşurat lângă una din casele de marcat ale unui supermarket din Timişoara

Se întâmplă în Timişoara anului 2017, oraş care a câştigat titlul de Capitală Europeană...