ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

În pas cu tehnologia! Internet gratuit în magazinele Profi din Timişoara, fără parolă

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

“Accesul la reţeaua de internet se face prin intermediul serviciului de HotZone asigurat de către RomTelecom, pe baza unor conexiuni ce asigură o viteză de transfer de până la 5 mbps” a declarat Catalin Pawel, directorul IT al companiei Profi Rom Food. “Aria de acoperire a reţelei este de aproximativ 200 de metri, atât în cadrul magazinelor Profi cât şi în faţa acestora” a adăugat Pawel.

Conectarea este nelimitată şi presupune simplul access fără nici un fel de autentifcare. Partea de securizare a echipamentelor cade în sarcina clienţilor, de aceea îi invităm ca întotdeauna să utilizeze firewall-uri la device-rile pe care le folosesc pentru a accesa aceste reţele deschise.

Pe viitor, sperăm să asigurăm şi aplicaţii de smartphone care vor permite participarea online la tombolele şi promoţiile organizate de magazinele Profi.

Prin cele 193 de magazine în format Standard, City şi Mall şi prin cei aproape 5.000 de angajaţi ai săi care lucrează în 101 localităţi, Profi este astăzi cel de al doilea mare lanţ de retail şi unul dintre principalii angajatori din România.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore