AcasăStiriEveniment"Crăciun Vienez" cu Johann Strauss Ensemble, la Timişoara. Vezi ce preţ au...

„Crăciun Vienez” cu Johann Strauss Ensemble, la Timişoara. Vezi ce preţ au biletele şi cum poţi cumpăra

Regii valsului vienez se întorc, pentru al 9-lea an consecutiv, în România! Magie, aventură, inventivitate şi nu în ultimul rând, veselie, sunt cuvintele care descriu cel mai bine spectacolul oferit de orchestra Johann Strauss Ensemble & Russell McGregor.

Aplaudată de la New York la Paris, faimoasa orchestră vieneză este extrem de iubită de publicul din ţara noastră. O stau mărturie zecile de concerte cu casa închisă pe care austriecii le-au avut în cadrul deja tradiţionalului „Turneu de Craciun” pe care îl susţin de 9 ani în România.

Şi în acest an, orchestra Johann Strauss Ensemble & Russell McGregor vă invită la o călătorie în paşi de vals, polcă sau mazurcă sub „bagheta” magică a extraordinarului Russell McGregor. Dirijor al orchestrei palatului Schonbrunn din Viena, violonist virtuoz şi un adevărat showman, Russell McGregor a concertat pe zeci de scene internaţionale, cu diferite ansambluri şi orchestre şi a colaborat cu nume importante ale muzicii, precum Luciano Pavarotti, Placido Domingo şi Jose Carreras.

Mult iubita orchestră poposeşte, ca în fiecare an, şi la Filarmonica Banatul din Timişoara, unde, joi, 12 Decembrie 2013, începând cu ora 19:00, va avea loc un nou spectacol de excepţie al austriecilor. „Dorim ca evenimentul nostru dedicat Crăciunului să fie unic, să vă facă în fiecare an să veniţi cu plăcerea şi curiozitatea de a vedea şi asculta un nou concert de calitate” anunţă organizatorii acestui eveniment.

Celebra orchestră revine în Timişoara să ne umple sufletele de bucurie. Spectacolul invită spectatorii la o aventură magică în lumea celor mai faimoşi compozitori ai lumii, de la Strauss şi Lehar, la Bethoven, Haydn, Mozart sau Schubert, include celebrele teme de Crăciun ale lui Johann Sebastian Bach sau cele mai frumoase colinde ale lumii, cântate în orice limbă în care publicul şi-ar dori să le audă, de la „Noapte de vis” la „O, brad frumos” sau chiar „o, ce veste minunată” aşa cum au făcut-o în 2012. Sunetul tipic austriac este pigmentat cu o picătură de umor, aşa cum Strauss însuşi obişnuia să facă în urmă cu un secol şi jumătate, atunci când îşi aşternea Viena la picioare cu elegantele sale valsuri.

Preţurile tichetelor pentru acest spectacol sunt următoarele:
– Vip: 120 lei;
– Categoria 1: 100 lei;
– Categoria 2: 80 lei;
– Categoria 3: 60 lei.

Timişoreni, dacă sunteţi interesaţi să faceţi act de prezenţă şa acest spectacol extraordinar, grăbiţi-vă. Toate spectacolele susţinute de Johann Strauss Ensemble, la Timişoara, au avut loc cu casa închisă. La ora redactării acestui material, organizatorii anunţă că mai sunt disponibile doar 49 de bilete, din care 10 VIP şi 39 la Categoria 1. Bilete pot fi achiziţionate AICI.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente