Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

U.V.T. împotriva fumatului ! Program gratuit anti-tutun

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
0.4 ° C
1.2 °
0.1 °
75 %
7.2kmh
0 %
joi
8 °
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °

Departamentul de Psihologie din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara derulează până pe 20 decembrie programul de combatere a dependenţei de tutun.Peste 50 de persoane s-au înscris până acum și fac progrese considerabile, fie cu ajutorul unui tratament medicamentos, fie cu ajutorul unui program de consiliere de grup.Studiul are în vedere implementarea mai multor metode de intervenție care ajută la renunțarea la fumat și să compare eficiența lor.

În cercetare pot fi incluși timișorenii cu vârsta de peste 18 ani, cu studii medii sau superioare și un nivel minim de familiarizare cu calculatorul.Aceştia sunt bine-veniţi pentru a fi vindecaţi de „blestemul ţigărilor”,  înscrierile se mai pot face până pe data de 22 noiembrie la numărul de telefon 0747.757.043, de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:00 sau pe site-ul oficial https://www.socpers.psihologietm.ro/fumat.html.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare