Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEducațieJandarmii Grupării Mobile au de ”lucru” cu elevii unui liceu din Timişoara!...

Jandarmii Grupării Mobile au de ”lucru” cu elevii unui liceu din Timişoara! Ce fac oamenii legii acolo

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Miercuri, 22 octombrie 2014 jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, au desfăşurat o acţiune preventiv-educativă, pe linia combaterii delincvenţei juvenile şi a consumului de etnobotanice, cu elevii Liceului Teoretic ”Dositei Obradovici” din Timişoara, în cadrul campaniei ”Siguranţa dumneavoastră primează”.

Această activitate s-a desfăşurat în sistem interactiv, ocazie cu care au fost dezbătute teme de interes privind răspunderea contravenţională a minorilor, respectarea regulamentelor şcolare, şi cauze care generează delincvenţa juvenilă.

Totodată, au mai fost dezbătute probleme privind consumul de droguri, băuturi alcoolice şi fumatul ca şi factori generatori ai comportamentului agresiv, mult discutata problemă a cauzelor şi consecinţelor absenteismului şcolar precum şi aspecte legate de prevenirea şi combaterea violenţei domestice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare