Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Peste O TONĂ de ulei de motor, fără acte, descoperit de polițiștii de frontieră, azi-noapte, la Cenad

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Azi-noapte, în jurul orei 3:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Aurel B., în vârstă de 24 ani, din judeţul Mehedinţi.

În timpul cotrolului specific la frontieră, lucrătorii Poliției de Frontieră care activează în PTF Cenad au descoperit în autoturismul pe care barbatul il conducea cantitatea de 1.200 de litri de ulei de motor, având diferite mărci, în valoare totală de aproximativ 19.700 lei, pentru care șoferul nu deţinea documente de provenienţă.

Bărbatul a declarat că bunurile îi aparţin şi că le-a primit de la un prieten din Franţa, dorind să le transporte în localitatea Drobeta Turnu Severin.

Impresionanta cantitate de ulei de motor a fost reţinută în vederea confiscării, iar cel care a încercat să păcălească vigilența polițiștilor de frontieră s-a ales și cu o amendă în valoare de 1.000 lei, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Foto:dualsportalchemy.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare