Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

INCREDIBIL! El e preotul care şi-a făcut enoriaşii să fluiere în Biserică VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
14.1 ° C
15.6 °
11.1 °
76 %
2.1kmh
0 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Probabil cel mai emoţionant moment în viaţa unui tânăr cuplu este acela când intră în biserică pentru a fi declaraţi „oficial”, soţ şi soţie. Atunci când preotul contribuie suplimentar la creşterea cantităţii de emoţie, totul poate deveni un moment precum cel despre care vă povestim mai jos.

S-a întâmplat în Irlanda, în urmă cu numai câteva zile. când, după ce corul a terminat de cântat, preotul a preluat microfonul şi, când toată lumea aştepta momentul „vă declar şoţ şi soţie”, acesta a cântat, la microfon, o melodie adaptată după „Hallelujah” a lui Leonard Cohen.

Cei doi miri, Chris şi Leah O’Kane, au rămas înmărmuriţi de ceea ce le era dat să audă, ba chiar mireasa a izbucnit în lacrimi de emoţie. La finalul reprezentaţiei preotului, toată lumea prezentă în biserică a început să aplaude dar şi să… fluiere, în semn de apreciere pentru „numărul” preotului.

[responsive_youtube
Ţie ţi-a plăcut cum a cântat preotul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare