Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentStaţia de Tratare a apei "Bega" îşi deschide porţile de Ziua Mondială...

Staţia de Tratare a apei „Bega” îşi deschide porţile de Ziua Mondială a Apei

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Cu ocazia acestei zile, în luna martie, compania locală deschide sezonul acţiunilor educative. Astfel vineri, 21 martie, între orele 9:00-14:00, vom avea „Porţi deschise” la staţia de tratare a apei Bega, de pe str. Câmpului nr. 1.
Vizitatorii vor fi însoţiţi într-un tur al staţiei de către colegii noştri, Aqua-ghizi, iar pentru cei mici vor fi acolo şi mascotele Aquatim – Robi robinetul şi picătura de apă Clara.

„De obicei ne vizitează sute de persoane dornice să vadă de unde vine apa de la robinet şi cei mai mulţi dintre vizitatori sunt copii. Profesorilor care doresc să vină cu grupuri organizate le recomandăm să îşi programeze dinainte vizita, iar aceasta se poate face foarte ușor, telefonic, contactând Biroulde Comunicare şi relaţii publice al Aquatim, la numărul de telefon 0256.201.370, interior 3152, zilnic între orele 8:00 şi 15:00” informează compania de distribuţie a apei din Timişoara, care pune la dispoziţia celor interesaţi de o astfel de vizită şi o hartă (foto, jos) pentru orientare, cu plecare din Centrul Timişoarei, spre Staţia de Tratare a apei „Bega”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

STPT reia transportul cu vaporaşele pe Bega, din 1 martie!

Transportul public de pe Canalul Bega își reia activitatea începând cu data de 1 martie. Totodată...

Ca la Nufărul: Apretat și spălat, Cristian Mos sugerează că Direcția Apelor Banat ar fi alterat probele privind poluarea Begăi!

O senzațională partidă de pase în diagonală, într-o singură repriză de 60 de minute,...