Staţia de Tratare a apei „Bega” îşi deschide porţile de Ziua Mondială a Apei

Date:

Cu ocazia acestei zile, în luna martie, compania locală deschide sezonul acţiunilor educative. Astfel vineri, 21 martie, între orele 9:00-14:00, vom avea „Porţi deschise” la staţia de tratare a apei Bega, de pe str. Câmpului nr. 1.
Vizitatorii vor fi însoţiţi într-un tur al staţiei de către colegii noştri, Aqua-ghizi, iar pentru cei mici vor fi acolo şi mascotele Aquatim – Robi robinetul şi picătura de apă Clara.

„De obicei ne vizitează sute de persoane dornice să vadă de unde vine apa de la robinet şi cei mai mulţi dintre vizitatori sunt copii. Profesorilor care doresc să vină cu grupuri organizate le recomandăm să îşi programeze dinainte vizita, iar aceasta se poate face foarte ușor, telefonic, contactând Biroulde Comunicare şi relaţii publice al Aquatim, la numărul de telefon 0256.201.370, interior 3152, zilnic între orele 8:00 şi 15:00” informează compania de distribuţie a apei din Timişoara, care pune la dispoziţia celor interesaţi de o astfel de vizită şi o hartă (foto, jos) pentru orientare, cu plecare din Centrul Timişoarei, spre Staţia de Tratare a apei „Bega”.

 

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare