Nicolas Gorobsov, „decarul” lui Poli: „Mai bine înscrie Szekely şi câştigăm, decât eu şi pierdem”

- Advertisement -

Italo-argentinianul din linia mediană a alb-negrilor, Nicolas Gorobsov, îşi doreşte ca atât el cât şi coechipierii săi să facă un meci mare contra reprezentantei ţării noastre în Europa League – Pandurii Tg. Jiu. Decarul îşi doreşte victoria cu atât mai mult cu cât moralul echipei este extraordinar după victoria de la Cluj.

„Echipa este pregătită bine, stă bine şi cu moralul după victoria de la Cluj. Eu cred că trebuie să facem acelaşi meci şi duminică, contra celor de la Pandurii” a spus Gorobsov, vineri.

„Creierul” din centrul terenului a gândit deja şi strategia pentru partida cu oltenii. ”Ştim că Pandurii este o echipă grea, dar noi suntem concentraţi. Trebuie să avem o prestaţie la fel de bună ca şi în prima repriză din partida de la Cluj. Putem să le punem probleme oltenilor, dacă evoluăm cum trebuie” a spus Gorobsov.

Jucătorul, împrumutat de Poli de la Torino (Italia), a demonstrat astăzi că nu este deloc egoist, recunoscând că preferă să marcheze alţi colegi, dar echipa să ia toate cele trei puncte, decât să marcheze el şi să piardă. „Sunt fericit dacă înscriu eu, dar pentru mine este mai important să câştige echipa. Sincer vorbind, mai bine înscrie Szekely şi câştigăm, decât să marchez eu şi să pierdem. Mai bine să fie trei puncte pentru noi” a încheiat Gorobsov.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img