Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nicolas Gorobsov, „decarul” lui Poli: „Mai bine înscrie Szekely şi câştigăm, decât eu şi pierdem”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Italo-argentinianul din linia mediană a alb-negrilor, Nicolas Gorobsov, îşi doreşte ca atât el cât şi coechipierii săi să facă un meci mare contra reprezentantei ţării noastre în Europa League – Pandurii Tg. Jiu. Decarul îşi doreşte victoria cu atât mai mult cu cât moralul echipei este extraordinar după victoria de la Cluj.

„Echipa este pregătită bine, stă bine şi cu moralul după victoria de la Cluj. Eu cred că trebuie să facem acelaşi meci şi duminică, contra celor de la Pandurii” a spus Gorobsov, vineri.

„Creierul” din centrul terenului a gândit deja şi strategia pentru partida cu oltenii. ”Ştim că Pandurii este o echipă grea, dar noi suntem concentraţi. Trebuie să avem o prestaţie la fel de bună ca şi în prima repriză din partida de la Cluj. Putem să le punem probleme oltenilor, dacă evoluăm cum trebuie” a spus Gorobsov.

Jucătorul, împrumutat de Poli de la Torino (Italia), a demonstrat astăzi că nu este deloc egoist, recunoscând că preferă să marcheze alţi colegi, dar echipa să ia toate cele trei puncte, decât să marcheze el şi să piardă. „Sunt fericit dacă înscriu eu, dar pentru mine este mai important să câştige echipa. Sincer vorbind, mai bine înscrie Szekely şi câştigăm, decât să marchez eu şi să pierdem. Mai bine să fie trei puncte pentru noi” a încheiat Gorobsov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare