Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportRobu, încântat de victoria celor de la Poli. Vezi ce calcule şi...

Robu, încântat de victoria celor de la Poli. Vezi ce calcule şi ce greşeală a făcut edilul, felicitându-i!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Aşa cum ne-a obişnuit, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, se manifestă pe Facebook după aproape fiecare meci pe care îl joacă Poli. Cu atât mai mult dacă echipa sa de suflet câştigă vreo partidă, cum a fost şi cazul de sâmbătă seara, când bănăţenii s-au impus cu scorul de 2-1 în deplasarea de la Chiajna, cu Viitorul – echipa lui Gică Hagi.

„HAI POLI !!!
Victorie crucială, astăzi, la Constanţa, 2-1 cu Viitorul! Numai bună pentru a onora aducerea DEFINITIVĂ ŞI IREVOCABILĂ la noua Poli (ACS Poli, evident!) a palmaresului Politehnicii istorice!

După această victorie, intrăm în etapa 26 cu şanse de rămânere în Liga 1. Pentru a rămâne, însă, efectiv, este nevoie să mai facem cel puţin 9 puncte. Iar asta presupune muncă multă, seriozitate, inspiraţie şi… baftă.

Felicitări jucătorilor, noului antrenor Dan Alexa şi colegilor lui de echipă tehnică, noului preşedinte Ioan Timofte şi colegilor lui din echipa de conducere şi tuturor celor care, într-un fel sau altul, şi-au adus aportul la această reuşită!
Din Bilbao, HAI POLI!!!” a postat Robu, pe Facebook, la scurt timp după terminarea partidei.

Poli Timişoara a jucat sâmbătă, cu Viitorul, dar nu la Constanţa, ci la Chiajna, acolo unde trupa lui Hagi îşi dispută jocurile de acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare