Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un timişorean, noul şi vechiul campion naţional la motocross. Răzvan Irimescu a „cucerit” clasa quad chiar la Şag

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Etapa a V-a a fost de departe cea mai aşteptată din întreg sezonul, fiind ultima etapă a campionatului, dar şi pentru că aici s-a decis clasamentul final, iar acest lucru s-a văzut în ambiţia cu care au concurat sportivii dar şi emoţia echipelor tehnice şi a publicului prezent în număr mare.

La linia de start au fost aliniate 13 quad-uri din România şi Ungaria, dar şi 60 de motociclete.

Timisoareanul Răzvan Irimescu a câştigat detaşat în ambele manşe, devenind astfel oficial campionul naţional de motocross al României la clasa Quad, adăugând încă un titlu în palmaresul său de multiplu campion naţional şi vicecampion esteuropean.

Pe locul doi s-a clasat sportivul din Ungaria Martin Sirok ducând o luptă strânsă cu un alt timişoarean – Sebastian Bodea, a cărui quad a cedat în manşa a doua, pierzând astfel puncte importante în campionat. Locul trei în această cursă dar şi în clasamentul final al acestui campionat îi revine tot unui timişorean, Cosmin Sorban.

„Ne mândrim că sportivii din echipa QuadRacing Timişoara domină încă podiumul campionatului naţional al României la clasa Quad. Ne bucură succesul acestei etape, rezultatele obţinute în acest an competiţional dar şi partenerii pe care am reuşit să-i aducem alături de noi, fapt care ne motivează să muncim mai departe şi să anunţăm deja intenţia noastră de a organiza anul viitor, pe pista de la Şag, o etapă a Campionatului Est European, ceea ce înseamnă că vom avea ocazia să vedem cei mai buni sportivi din estul Europei şi cele mai bune echipe tehnice, într-un eveniment sportiv la o scară mult mai mare” ne-au anunţat cei din echipa QuadRacing Timişoara.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare