ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Canicula aduce RESTRICȚII pe șoselele din Timiș. Ce alte drumuri mai sunt afectate

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Utilizatorii reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi din România sunt informați de către CNADNR că, în conformitate cu avertizarea de cod portocaliu de caniculă şi disconfort termic accentuat valabil pentru ziua de 15 august pentru județele Satu Mare, Bihor, Arad, Timiș, Caraș-Severin și pentru ziua de 16 august pentru județele Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman și Giurgiu, emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, dar și în baza prevederilor articolului 44 alin.2 al Ordonanţei de Guvern nr.43/1997 privind regimul drumurilor, este posibilă interzicerea temporară a circulaţiei vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, pe drumurile naţionale şi autostrăzile din judeţele afectate.

Exceptate de la această regulă sunt vehiculele care transportă persoane, animale vii ori produse perisabile de origine animală şi vegetală. cele care participă la intervenţii în caz de forţă majoră, transporturile funerare, cele poştale, de echipamente de prim ajutor, pentru distribuire de carburanţi, de mărfuri sub temperatura controlată, pentru tractări vehicule avariate, dar și cele pentru distribuirea de apă şi hrană în zonele calamitate sau destinate prin construcţie salubrizării. Tot excepție de la regulă sunt și transporturile de produse provenite din exploatări agricole.

Restricţionarea circulaţiei este necesară pentru protecţia sectoarelor de drum asfaltat pe care, din cauza temperaturilor ridicate din timpul zilei, se produc deformaţii majore ireversibile cu pierderea stabilităţii îmbrăcaminţii rutiere. Măsura va fi dusă la îndeplinire de către CNADNR cu sprijinul organelor de Poliţie Rutieră.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi si Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pagina de internet www.cnadnr.ro.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore