Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O nouă rută rutieră este disponibilă pentru şoferi!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
90 %
4.6kmh
100 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

Noua rută începe în zona Alcatel şi este extinsă pâna la ieşirea spre Lugoj. Străzile componente sunt – Strada Pictor Zaicu, care nici măcar nu a fost asfaltată până acum, şi strada Demetriade din care doar o parte era asfaltată, iar cealată era detrimentală pentru maşinile şoferilor.
Această rută se vrea să descarce traficul rutier din intersecţiile Mărăşti şi Punctele Cardinale, plus bulevardele Tache Ionescu şi Simion Bărnuţiu. La momentul actual, această rută a fost făcută să fie doar funcţională, în scopul decongestionării traficului, iar în anii următori vor urma lucrări complete de reabilitare.
Una din problematicile cele mai importante e riscul congestionării traficului pe Calea Alexandru Ioan Cuza şi Calea Aradului datorită sistemului de semaforizare amplasat la intersecţia Demetriade – Calea Alexandru Ioan Cuza, la colţul Pizzeriei Poli.  Primarul Nicolae Robu spune însă că semafoarele nu vor congestiona traficul rutier, ci dimpotrivă, datorită noii rute – îl vor decongestiona.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare