ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Forţa Civică Timiş protestează împotriva Consiliului Local Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Protestul e legat de acţiunile Consiliului Local privind posibila vânzare a unui imobil de 1400 metri de pe Splaiul Tudor Vladimirescu formaţiunii PSD din Timiş. Problematica ţine de suma foarte mică cu care aceştia ar vinde imobilul 100.000 de euro pentru 1400 de metri, în situaţia în care clădirea ar valora mult mai mult decât atât. Forţa Civică Timişoara cere respectarea preţurilor minime stabilitate de Camera Notarilor Publici, conform Codului Fiscal.
În acelaşi protest transmis printr-un comunicat de presă, FC Timiş propune folosirea mai bine a sediului fie pentru stabilirea locaţiei Liceului de Artă, fie pentru stabilirea unui nou spaţiu pentru bolnavii de cancer, sau pentru ajutorarea Spitalului de Copii care are probleme cu spaţiul ocupat.
FC Timiş spune că vinderea imobilului formaţiunii PSD „denotă o lipsă de respect din partea administraţiei locale faţă de timişoreni.”

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore