Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Forţa Civică Timiş protestează împotriva Consiliului Local Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Protestul e legat de acţiunile Consiliului Local privind posibila vânzare a unui imobil de 1400 metri de pe Splaiul Tudor Vladimirescu formaţiunii PSD din Timiş. Problematica ţine de suma foarte mică cu care aceştia ar vinde imobilul 100.000 de euro pentru 1400 de metri, în situaţia în care clădirea ar valora mult mai mult decât atât. Forţa Civică Timişoara cere respectarea preţurilor minime stabilitate de Camera Notarilor Publici, conform Codului Fiscal.
În acelaşi protest transmis printr-un comunicat de presă, FC Timiş propune folosirea mai bine a sediului fie pentru stabilirea locaţiei Liceului de Artă, fie pentru stabilirea unui nou spaţiu pentru bolnavii de cancer, sau pentru ajutorarea Spitalului de Copii care are probleme cu spaţiul ocupat.
FC Timiş spune că vinderea imobilului formaţiunii PSD „denotă o lipsă de respect din partea administraţiei locale faţă de timişoreni.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare