ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

”Nu mai aruncați GUNOIUL aici” este un mesaj insuficient pentru cei mai nesimțiți dintre locuitorii Timișoarei FOTOVIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ca să nu dau exemple concrete de orașe în care unii cetățeni aruncă gunoaiele pe geam sau pe unde apucă, am să spun doar că aceste cazuri le cunoașteți și dumneavoastră fie de la canalele tv, fie din mediul on-line. Deși aș putea fi și mai radical și să spun că, poate, ”viniturile” și-au adus și obiceiurile în Banat,

Vreau să vă relatez despre ceea ce mi-a fost dat să văd, azi, în zi de mare Sărbătoare. E vineri, 15 august, iar creștinii din toată țara serbează ”Adormirea Maicii Domnului”. Știu, e doar o coincidență faptul că astăzi am descoperit eu ceea ce puteți vedea și în imagini, dar e absolul înfiorător cât de nesimțiți pot fi unii dintre noi.

La intersecția străzii Barbu Iscovescu, cu Intrarea Roma, zace un ”munte” de gunoi, iar deșeurile nu sunt acolo pentru că se apropie cu pași repezi Curățenia de toamnă. Despre cea de primăvară nici nu are rost să amintim, întrucât ea a trecut demult. Locatarii blocurilor au lansat o serie de atenționări pentru nesimții și ”gunoaiele” care își aruncă resturile, indiferent de ce natură, pe acest amplasament. Oamenii au ajuns în culmea disperării și au scris până și pe peretele blocului, mare, cu litere de-o șchiapă: ”NU MAI ARUNCAȚI GUNOIUL AICI”, însă nu au reușit să-i înduplece pe cei care recurg la aceste gesturi.

Sătui să stea cu deșeurile, unele dintre ele care emană duhori deloc plăcute, sub geam, locatarii blocurilor au lipit până și afișe pe stâlpi, sau chiar pe trunchiurile copacilor, cu mesaje ”directe”, dar cui să-i pese de morala acestora.

Mesajul este mai mult decât sugestiv, trebuie doar să ai un creier funcțional pentru a-l înțelege: ”EȘTI CEEA CE LAȘI ÎN URMĂ! GUNOI NU ESTE CEL CARE RĂMÂNE PE IARBĂ, GUNOI ESTE CEL CARE L-A LĂSAT ACOLO!”

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=hwULghfbURM&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore