Mii de timișoreni așteptați să ”primească” CUPA României la baschet. UPDATE: Prezentarea trofeului are loc MARȚI seara

- Advertisement -

BC Timişoara a câştigat Cupa României, vineri seara, după ce a învins în prelungiri formația BC Mureş din Târgu Mureș. Chiar dacă ”leii din Banat” au avut un start de meci foarte greu, alb-violeții au reușit să se impună, după prelungiri, cu scorul de 78-73.

„Este incredibil! Un sentiment greu de descris în cuvinte. Mă bucur că a venit şi familia mea la meci, băiatul meu. Este un sentiment extraordinar”, a declarat, la finalul jocului, veteranul Bogdan Popescu, care a fost completat de unul dintre cei mai buni jucători din Banat, Zlatko Iovanovic, care a spus că: „Eu, dar şi oamenii din Timişoara aşteaptă de mult, eu am aşteptat patru ani să cuceresc acest trofeu. Este incredibil!”.

Cupa României este pe drum spre Timișoara, baschetbaliștii plecând în urmă cu câteva ore din Pitești. Trofeul va fi adus de ”lei” în ”cușca” în care evoluează etapă de etapă acasă, la Sala ”Olimpia” Constantin Jude, momentul sosirii echipei fiind prognozat în jurul orei 18:00.

Mii de fani sunt așteptați pe platoul din fața sălii polivalente și mai apoi în tribunele acesteia, pentru a se bucura alături de favoriții lor pentru câștigarea unui nou trofeu, atât de dorit și de antrenorul Dragan Petricevic, dar și de toți ceilalți membri ai staff-ului tehnic și administrativ. Suporterii sunt așteptați cu tot ”arsenalul” de galerie, torțe, fumigene, tobe și steaguri, pentru a face spectacol!

Câștigarea Cupei nu a trecut neobservată nici de primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care a felicitat pe toată lumea de la BC Timișoara. ”Cupa României la baschet masculin a la Timișoara! Bravo BC Timișoara! Felicitări deopotrivă jucătorilor, antrenorilor și conducătorilor! Ați punctat, cu toții, frumos, pentru TIMIȘOARA PERFORMANTĂ! Vă asigur că vă veți bucura și în continuare de tot sprijinul Primăriei, dragi baschetbaliști!” a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

UPDATE: Evenimentul de prezentare a Cupei României, a fost reprogramat pentru ziua de marți, începând cu ora 19:00, oră la care BC Timișoara va avea un antrenament deschis publicului. ”Datorită faptului că ne lipsesc patru dintre jucătorii care evoluează constant, jucători care fie evoluează în All Star Game, fie au fost învoiți pentru alte probleme, am decis să amânăm câteva zile acest moment. N-ar fi corect față de ei să mergem și să prezentăm Cupa în fața suporterilor. O vom face în schimb la antrenamentul de marți, care va fi deschis publicului, pe care-l așteptăm în număr cât mai mare în Sala Constantin Jude”, ne-a declarat Adrian Schindarli, ofițerul de presă al clubului alb-volet.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

SCM Politehnica Timisoara a cucerit Cupa Romaniei la handbal masculin

Echipa masculină de handbal SCM Politehnica Timișoara a dispus,...

BC Timisoara, meciuri de verificare cu alb-violetii din Kecskemet

Pauza în care a intrat competiția națională de baschet...

”Leii din Banat” intalnesc SCM U Craiova in ultima etapa din turul grupei A a Ligii Nationale

SCM Timișoara întâlnește SCM ”U” Craiova în ultima etapă...

Destinație SURPRIZĂ pentru fostul antrenor al lui BC Timișoara, Dragan Petricevic

Destinație surpriză pentru fostul antrenor al lui BC Timișoara,...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img