Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

BC Timişoara debutează perfect în FIBA EuroChallnege. „Leii” au învins cu 75-65 pe Kormend din Ungaria

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
26.9 ° C
27.8 °
26.1 °
36 %
2.6kmh
0 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

„Leii din Banat” au început în forţă „campania” europeană. Elevii lui Badnjarevic au învins aseară, în faţa a peste 2.000 de spectatori prezenţi în tribunele Sălii Constantin Jude, formaţia maghiară BC Kormend, cu scorul de 75-65.

Bănăţenii au început greu meciul, având la un moment dat în primul sfert un handicap de şase puncte (10-16), însă cu un public fabulos, prezent în număr mare în tribuna Sălii Constantin Jude, şi-au revenit reuşind să-şi adjudece primul sfert cu doar două puncte în plus – 21-19. Sfertul doi a luat o altă turnură, echilibrul dintre cele două formaţii înclinând în favoarea bănăţenilor. Baschetbaliştii antrenaţi de Predrag Badnjarevic s-au distanţat până la pauză la nouă puncte diferenţă, scorul pauzei mari fiind 40-31.

Partea a doua a meciului a început furtunos pentru „leii” bănăţeni, aceştia luând un avans şi mai consistent până la finalul sfertului trei, scorul după 30 de minute fiind 60-46, pentru ca în ultima parte a meciului, trupa de pe Bega să nu mai tureze motoarele la fel de insistent şi să cedeze teren în faţa maghiarilor, pentru un rezultat final de 75-65, şi un debut exact aşa cum şi-au dorit cei de la BC Timişoara.

De remarcat că publicul timişorean a fost prezent în număr mare în tribuna Sălii Constantin Jude din Timişoara, peste 2.000 de suflete susţinând frenetic echipa de pe Bega, „Leii din Banat” simţindu-se cu adevărat „acasă”.

Remarcaţii partidei au fost: Jelenic – 18 puncte, Johnson – 14, Archie şi Jovanovic cu câte 13 puncte, primul reuşind şi 10 recuperări, Djerasimovic şi Sarovic – 6 puncte, Căpuşan – 3 şi Popescu cu 2 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare