Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Pavle Reljic și Ivan Jelenic, la BC Timișoara. „Leii” caută metode de a ieși din situația financiară precară

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

După exodul străinilor care a fost anunțat ieri prin intermediul unui comunicat de presă, BC Timișoara a recrutat doi jucători din afara României, care se pare că au acceptat să vină pe Bega chiar și în aceste condiții. Pavle Reljic, fostul baschetbalist al Timbei Timișoara, este unul dintre ei, dar și Ivan Jelenic.

În vârstă de 22 de ani, după ce a îmbrăcat maieul Timbei, Reljic s-a antrenat în această vară cu Partizan Belgrad. Evoluează pe pozițiile 1 și 2. Muntenegreanul Ivan Jelenic, care măsoară 1.92 metri și evoluează pe poziția 2, sosește de la Mornar Bar și va avea un „contract deschis”, cu posibilitatea să accepte o ofertă mai bună.

Și Nenad Markovic a acceptat să revină pe parchet, ajuns la 35 de ani. Oficialii lui BC Timișoara caută soluții prin care pot să iese la liman din punct de vedere financiar. Iubitorii baschetului din Timișoara pot ajuta clubul prin achiziționarea biletului de 5 lei la meciurile din Sala Constantin Jude.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare