ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Piața Flavia, luată la ochi în weekend de către jandarmi. Care este suma totală la care se ridică bunurile confiscate

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nu doar Piața Mehala a fost luată la ochi de către jandarmii timișeni. Sâmbătă, 26 septembrie 2015, oamenii legii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Timiș au desfășurat o acțiune punctuală în Piața Flavia din Timișoara, în scopul prevenirii și combaterii comerțului ilicit.

În urma verificărilor efectuate la tarabe, aceștia au ridicat în vederea confiscării produse în valoare totală de aproximativ 28 de mii de lei. Actele de constatare au fost predate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore