POZA-MASINA-DISTRUSA

Scandal în timpul unei nunți din Timișoara, desfășurate pe strada Liviu Rebreanu. Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș au fost nevoiți să aplaneze duminică dimineață, în jurul orei 5.00, un conflict dintre un grup de patru tineri care participau la nuntă, și un alt tânăr, care lua și el parte la eveniment

După identificarea persoanei agresate, aceasta prezenta mai multe tăieturi la o mână, iar un autoturism avea luneta spartă. Vătămatul a povestit că a fost lovit cu pumnii și cu picioarele, dar și tăiat cu o sticlă spartă de acei tineri care au fugit la intervenția jandarmilor. Totul se pare că a pornit de la o neînțelegere mai veche. După ce l-au bătut, aceștia i-au spart luneta autoturismului.

După declarațiile celor prezenți, agresorii au fost identificați ca fiind tineri cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, domiciliați în localitățile Rudna și Crai Nou, din județul Timiș. Jandarmii le-au întocmit agresorilor acte de constatare privind infracțiunile de lovire, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, care au fost predate organelor de urmărire penală în vederea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.