ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

NUNTĂ terminată cu pumni, sânge și un autoturism spart. Unde a avut loc incidentul și de la ce a pornit

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Scandal în timpul unei nunți din Timișoara, desfășurate pe strada Liviu Rebreanu. Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș au fost nevoiți să aplaneze duminică dimineață, în jurul orei 5.00, un conflict dintre un grup de patru tineri care participau la nuntă, și un alt tânăr, care lua și el parte la eveniment

După identificarea persoanei agresate, aceasta prezenta mai multe tăieturi la o mână, iar un autoturism avea luneta spartă. Vătămatul a povestit că a fost lovit cu pumnii și cu picioarele, dar și tăiat cu o sticlă spartă de acei tineri care au fugit la intervenția jandarmilor. Totul se pare că a pornit de la o neînțelegere mai veche. După ce l-au bătut, aceștia i-au spart luneta autoturismului.

După declarațiile celor prezenți, agresorii au fost identificați ca fiind tineri cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, domiciliați în localitățile Rudna și Crai Nou, din județul Timiș. Jandarmii le-au întocmit agresorilor acte de constatare privind infracțiunile de lovire, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, care au fost predate organelor de urmărire penală în vederea cercetărilor.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore