Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

BC Timișoara a fost aproape să producă surpriza în fața Sibiului. „Leii” au cedat pe final

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Într-o formulă schimbată aproape în totalitate față de cele două jocuri din Cupa României cu Energia Târgu Jiu, BC Timișoara s-a ținut bine ieri în partida contra celor de la CSU Atlassib Sibiu, și au fost aproape de o surpriză. Alb-violeții au capitulat în ultimul sfert, în care oaspeții și-au creat un avantaj de 10 puncte, astfel că scorul final a fost 53-61.

Puține puncte s-au marcat în primul sfert încheiat în avantaj de către sibieni, cu trei puncte, 12-9. În sfertul secund timișorenii s-au apropiat la un punct, scorul pauzei fiind 26-27, ca după revenirea de la cabine, înainte de intrarea în ultimele 10 minute, BC Timișoara să urce la +2. Ultimul sfert s-a dovedit decisiv în economia partidei, iar scorul final a fost 53-61.

Smith, de la gazde, a fost aproape de un „double-double”, terminând meciul cu 14 puncte, 9 recuperări și o pasă decisivă, în vreme ce Jelenic a fost următorul marcator, cu 13 puncte și o recuperare. La Atlassib Sibiu, Popa Calotă a marcat 15 puncte, alături de alte cinci recuperări și trei pase decisive, în timp ce Hardy și Gilbert au avut câte 10 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare