Transfer aeroport
9.8 C
Timișoara
24-feb.- 2020
Transfer aeroport

Caz REVOLTĂTOR la Timişoara. Boschetarii, „eradicaţi” de primarul Robu, au distrus o maşină în parcarea Sălii Olimpia din Complexul Studenţesc

Articole Populare

România nu mai are două șosele spectaculoase! A fost inaugurat TransRarăul- a treia minune ”asfaltată” a țării VIDEO

Transrarăul este șoseaua din munţii Moldovei, care face legătura dntre Valea Bistriţei, de la Chiril şi Valea Moldovei, la...

VIDEO! Timişoara, invadată de ţepari care se dau reprezentanţi Enel. Vezi cum actioneaza

Atenţie mare cui deschideţi uşa şi ce acte semnaţi! Mai mulţi locuitori din Cartierul Plopi din Timişoara s-au trezit...

Incident grav la Timișoara, țiganii fac legea cu pistolul. Polițiștii Secției 2 au mușamalizat incidentul

Incident grav, la o spălătorie din oraș, situată la intersecția străzii Ștefan cel Mare cu strada Eroilor. Atât un...
Voceahttps://www.voceatimisului.ro/
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro
- Advertisement -

Aflată pe post de „prioritate” în campania electorală, şi ca realizare la un an de mandat, „eradicarea cerşetoriei şi a oamenilor străzii” aşa cum a numit-o Nicolae Robu, primarul Timişoarei este una dintre marile nerealizări ale edilului Capitalei Banatului, iar asta se poate vedea din păţania unui timişorean a cărui maşină a fost „călcată în picioare” de boschetarii prezenţi în număr mare mai ales în zona Complexului Studenţesc.

„V-aţi lăudat că una din marile dvs. realizări a fost eradicarea boschetarilor de pe străzile Timişoarei. Ţin să vă informez că, acest lucru, nu se vede absolut deloc. Astăzi, 08.08.2013, în jurul orelor 18:30, în parcarea de lângă Sala Olimpia, era o gaşca de oameni ai străzii care trăgeau aurolac. Spre marea mea surprindere mi-am găsit maşina avariată, plafonul acesteia fiind îndoit, iar urmele de pantofi se regăseau atât pe capotă cât şi pe portbagajul autovehicolului” spune timişoreanul care şi-a găsit maşina „călcată” de aurolaci.

Acesta a încercat să-l identifice pe faptaş, deşi în zonă se afla un grup de circa 8 persoane. „Reacţia mea a fost una, cred eu, normală. În momentul în care i-am întrebat pe acei indivizi cine e autorul, unul dintre ei a luat-o la sănătoasa. Bineinţeles că nu am putut sta şi am alergat după el, punându-mi viaţa în pericol. căci urmărirea a avut loc şi pe şosea, printre maşini. Nereuşind să îl ajung astfel, am solicitat ajutor la 112. Am reuşit să îl prindem. Băiatul are 17 ani, iar de 10 ani trăieşte pe străzi. NU am depus plângere (n.r. – penală, pentru distrugere) pentru că oricum nu rezolvam nimic. Paguba va trebui să o plătesc din buzunarul meu. DA, nu m-a lăsat inima să îl trimit la puşcărie. Să zicem că tabla se îndreaptă. Sper să nu facă alte fapte mai grave” a mai spus păgubitul, care încearcă astfel să tragă un semnal de alarmă faţă de „realizarea” primarului Timişoarei, care, în urmă cu doar două luni, se lăuda prin toate mijloacele cu cele 80 de realizări ale sale, în primul an de mandat, una dintre realizări fiind eradicarea cerşetoriei şi a boschetarilor din oraşul de pe Bega.

Se vede clar că aceasta face parte din capitolul NEREALIZĂRI, zona Complexului Studenţesc fiind împânzită de aurolaci şi oameni ai străzii, asemeni altor zone ale oraşului.

„DE CE NU FACEŢI CEVA PENTRU ACEŞTI COPII? DE CE NU ÎI AJUTAŢI CU O ŞCOALA DE CORECŢIE, CU O DEZINTOXICARE! LE DAŢI DOAR AMENZI ŞI IES ÎNAPOI PE STRĂZI” îl trage timişoreanul la răspundere pe Robu, pe bună dreptate desigur, „Dat fiind cazul de faţă, VI SE PARE NORMAL SĂ NE SPUNEŢI CĂ AŢI ERADICAT CERŞETORIA ŞI OAMENII STRĂZII?” mai spune omul, nemulţumit.

„P.S. – ştiu că am scris în zadar, şi că domnul Primar nu va vedea niciodată aceste rânduri” a încheiat păgubitul care susţine că ultima sa şansă de a deschide ochii timişorenilor este presa, care poate semnala astfel de situaţii, şi nu numai.

Nu uitaţi, dacă întâlniţi cazuri grave şi nu numai, care au legătură cu Timişoara şi judeţul Timiş, Vocea Timişului vă stă la dispoziţie pentru a face publice probleme dumneavoastră ca cetăţeni ai unui oraş şi judeţ, care se vrea european.

- Advertisement -
- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,697FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

TIMISUL DE IERI -lucrări de reparaţii la Canalul Bega-

Într-o perioadă în care se vorbeşte tot mai mult de o reabilitare a malurilor Begăi, ne-am gândit să va...