Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Au fost finalizate primele lucrări cu fonduri europene la Colterm

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Primăria MunicipiulAu fost finalizate primele lucrări cu fonduri europene la Colterm 1ui Timişoara a anunţat finalizarea primelor lucrări ale proiectului :” Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare în vederea conformării normelor de protecţie a mediului privind emisiile poluante în aer şi creşterea eficienţei în alimentarea cu căldură”.

Au fost finalizate la termen lucrările pentru retehnologizarea pompelor de transport din CET Centru şi CET Sud, iar la două cazane de apă fierbinte din CET Centru a fost montată noua staţie pentru monitorizarea emisiilor la coşul de fum şi creşterea randamentului cazanelor.

La CET Sud se află în curs de retehnologizare şi trei cazane cu aburi, termenul final fiind 13.06.2013.

Proiectul este co-finanţat din Fondul de Coeziune şi are ca obiectiv îmbunătăţirea calităţii mediului şi stării de sănătate a populaţiei.

Finalizarea proiectului va permite scăderea concentraţiilor emisiilor de dioxid de sulf şi oxizi de azot, care depăşesc limitele maxime admise în municipiu.

 

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare