Simpatizant entuziasmat amendat cu 1.000 de lei

- Advertisement -

Simpatizant entuziasmat amendat cu 1.000 de lei 1Pentru că ziua alegerilor se aproprie cu paşi repezi , unii dintre simpatizanţi ai formaţiunilor politice doresc să susţină cu orice preţ candidatul favorit, astfel apelează la diferite modalitaţii pentru a elimina concurenţa.Acesta este si cazul unui simpatizant al Uniunii Social Liberale care s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei, fiind prins de polițiști în timp ce lipea afișe cu USL peste afișele altor alianțe politice.

În timpul unei patrulări, polițiștii din Ciacova l-au prins în flagrant pe A.Aurelian în vârstă de 27 de ani, în timp ce lipea cu entuziasm afișe electorale ale USL-ului, peste afișele ARD și PP-DD. Bărbatul  a fost amendat la sediul poliției  cu suma de 1000 de lei pentru nerespectarea prevederilor legale.

Vă reamintim:distrugerea, deteriorarea, murdărirea, acoperirea prin scriere sau în orice mod a listelor electorale, a platformelor-program afişate sau a oricăror alte afişe ori anunţuri de propagandă electorală tipărite constituie contravenţie şi se pedepseşte cu amendă de la 1000 la 2500 de lei.

 

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare