Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Simpatizant entuziasmat amendat cu 1.000 de lei

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
9.9 ° C
11.1 °
8.4 °
70 %
7.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °
mar
3 °

Simpatizant entuziasmat amendat cu 1.000 de lei 1Pentru că ziua alegerilor se aproprie cu paşi repezi , unii dintre simpatizanţi ai formaţiunilor politice doresc să susţină cu orice preţ candidatul favorit, astfel apelează la diferite modalitaţii pentru a elimina concurenţa.Acesta este si cazul unui simpatizant al Uniunii Social Liberale care s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei, fiind prins de polițiști în timp ce lipea afișe cu USL peste afișele altor alianțe politice.

În timpul unei patrulări, polițiștii din Ciacova l-au prins în flagrant pe A.Aurelian în vârstă de 27 de ani, în timp ce lipea cu entuziasm afișe electorale ale USL-ului, peste afișele ARD și PP-DD. Bărbatul  a fost amendat la sediul poliției  cu suma de 1000 de lei pentru nerespectarea prevederilor legale.

Vă reamintim:distrugerea, deteriorarea, murdărirea, acoperirea prin scriere sau în orice mod a listelor electorale, a platformelor-program afişate sau a oricăror alte afişe ori anunţuri de propagandă electorală tipărite constituie contravenţie şi se pedepseşte cu amendă de la 1000 la 2500 de lei.

 

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare