05-afise-FEG-in-spatii-interzise-2-300x196

Pentru că ziua alegerilor se aproprie cu paşi repezi , unii dintre simpatizanţi ai formaţiunilor politice doresc să susţină cu orice preţ candidatul favorit, astfel apelează la diferite modalitaţii pentru a elimina concurenţa.Acesta este si cazul unui simpatizant al Uniunii Social Liberale care s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei, fiind prins de polițiști în timp ce lipea afișe cu USL peste afișele altor alianțe politice.

În timpul unei patrulări, polițiștii din Ciacova l-au prins în flagrant pe A.Aurelian în vârstă de 27 de ani, în timp ce lipea cu entuziasm afișe electorale ale USL-ului, peste afișele ARD și PP-DD. Bărbatul  a fost amendat la sediul poliției  cu suma de 1000 de lei pentru nerespectarea prevederilor legale.

Vă reamintim:distrugerea, deteriorarea, murdărirea, acoperirea prin scriere sau în orice mod a listelor electorale, a platformelor-program afişate sau a oricăror alte afişe ori anunţuri de propagandă electorală tipărite constituie contravenţie şi se pedepseşte cu amendă de la 1000 la 2500 de lei.