Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poli vrea să ”stingă” Steaua încă o dată. ”Flocea”: Avem un AVANTAJ

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Steaua București va primi vizita celor de la Poli Timișoara în cadrul Cupei Ligii, partida având loc după exact o lună de la jocul din campionat în care alb-violeții s-au impus, pe Dan Păltinișanu.

De această dată, meciul a fost programat la București, pe Arena Națională, acolo unde antrenorul principal al bănățenilor, Florin Marin, consideră că elevii săi vor avea ”un avantaj moral faptul că am învins în disputa din campionat, dar cred că Steaua pornește cu prima șansă. De când am câștigat contra lor nu au mai pierdut, au un moral bun, evoluează pe teren propriu și este un meci cu miză deosebită pentru ambele formații. Se joacă la calificare, iar astfel de partide sunt diferite față de cele din campionat. Va fi un meci greu, pentru ambele echipe. Au jucători buni în toate compartimentele. De la mijloc în sus au jucători care pot să facă diferența”, a explicat ”Flocea”.

Marin a dezvăluit și problemele cu care se confruntă echipa sa. Din punct de vedere medical, Luchin, Zicu și Poparadu vor absenta. ”Problema lui Luchin este cea apărută la meciul cu Iași, a avut probleme la cartilagii, a suferit o ușoară fisură. În acest moment, este intrat în program aproape normal, dar nu este 100% pentru jocul cu Steaua”, a explicat antrenorul alb-violeților.

Partida dintre Steaua București și Poli Timișoara va avea loc joi, 15 octombrie 2015, cu începere de la ora 21:00.

Foto: Emanuel Titus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare