20 de echipe, 250 de sportivi și sute de spectatori, într-o ediție de SUCCES a Memorialului „Gheorghe Biaș”, la Sânnicolau Mare

- Advertisement -

Sfârșitul săptămânii trecute a fost unul nemaipomenit pentru fotbalul juvenil din Sânnicolau Mare, dar și din județul Timiș. Sute de mici fotbaliști s-au putut bucura de două zile de calitate în cadrul celei de-a șasea ediții a Memorialului „Gheorghe Biaș”, care a avut parte de o organizare foarte bună în Sala Sporturilor „Ioan Morar”. Trei grupe de tineri au participat: 2003 – 2004, ’05 – ’06 și ’07 – ’08.

A fost o ediție cu de toate, de la mascotă -un leu hiperactiv care i-a ținut în priză pe micuți și în afara terenului- până la majorete și tribune pline cu părinți și copii care radiau de încântare și entuziasm. Au participat în total 20 de echipe, trei fiind de peste hotare, OFK Sport Team Banja Luka (Bosnia & Herțegovina), Mako UFC (Ungaria) și Petlic Zrenjanin (Serbia), adunând sub acoperișul sălii de sport nu mai puțin de 250 de sportivi.

Din România, la Sânnicolau Mare au fost invitate echipele de copii ale LPS Banatul Timișoara, ACS Poli, Luceafărul Dr. Tr. Severin, Giarmata, Dumbrăvița, United Junior Timișoara și Colterm Timișoara. Sâmbătă, în prima zi, a fost rândul copiilor născuți în 2005 – 2006 să-și demonstreze calitățile pe parchet, având șansa de a-și intona și imnurile la începutul fiecărui joc. Echipele au fost împărțite în două grupe de câte patru iar la finalul jocurilor LPS Banatul a obținut prima poziție, bosniecii de la OFK Sport Team Banja locul al doilea, ultima treaptă a podiumului fiind ocupată de Petlic Zrenjanin. Copilașii au avut parte de o nouă surpriză la final, decernarea premiilor fiind făcută de un invitat special, căpitanul lui ACS Poli Timișoara, Srgian Luchin.

Duminică, în cea de-a doua zi a memorialului, au jucat cei mai mari, născuți în perioada ’03-’04. Unirea Sânnicolau Mare a ocupat prima poziție, fiind urmată de Dumbrăvița și Mako. Tot duminică au evoluat și copiii din generația ’07-’08, și aici fiind învingătoare gazdele de la Unirea, podiumul să fie completat de Milenium Giarmata și UFC Mako. Paul Codrea, fost internațional român, le-a făcut cea mai mare bucurie junilor fotbaliști, prezent la final pentru a-i felicita pe micuți și a le acorda premiile.

„CS Unirea Sânnicolau Mare ține să le mulțumească familiei Viasu (Nadia și Daniel) pentru organizare și implicarea în realizarea acestor frumoase surprize pentru spectatori, dar și întregului comitet de părinți care au contribuit la buna desfășurare a evenimentului sportiv”, a transmis Flavius Sitaru, președintele Clubului Sportiv Unirea Sânnicolau Mare.

La sfârșitul săptămânii curente va fi rândul handbalului să se desfășoare sub acoperișul aceleași săli, în cadrul Memorialului „Ioan Morar”.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare