Unirea Sânnicolau Mare, victorie la 10 goluri în fieful liderului Pick Szeged II

- Advertisement -

Victorie importantă pentru echipa de handbal a celor de la Unirea Sânnicolau Mare. Ieri, cu începere de la ora 16.30 (ora României), trupa din cel mai vestic oraș al țării s-a deplasat în fieful juniorilor ’98-’99 a echipei de Champions League, Pick Szeged II, liderul la zi al Ligii a IV-a Csongrad, unde a câștigat la 10 goluri diferență, scor final 30-20.

Față de etapa precedentă, când au pierdut pe teren propriu cu Marosto, jocul de apărare al Sânnicolaului a excelat, primind doar 11 goluri în prima parte a jocului. Unirea s-a instalat la conducerea partidei încă din primele minute, după care s-a distanțat la cinci goluri diferență, 8-3.

Jucătorii oaspeților au fost motivați să demonstreze că înfrângerea de pe teren propriu suferită în runda precedentă a fost doar o sincopă și, încă de la pauză, avantajul a fost unul neașteptat de mare, nouă goluri, scor 20-11. Uniriștii nu au scăpat meciul din mână nici în partea secundă, când s-au apărat la fel de bine și pe atac au mers la sigur, finalizând aproape fără greșeală de pe semicerc, repurtând astfel o victorie și de moral în fața liderului Pick Szeged. Toți cei care au făcut deplasarea, au avut șansa de a intra pentru câteva minute pe parchet, inclusiv cel mai tânăr din lot, Vasile Perdei.

În urma victoriei de pe Tisa, a doua din tot atâtea deplasări, care i-a pus din nou în pole-position pentru prima poziție, jucătorii Unirii Sânnicolau Mare s-au dezlănțuit pe drum către casă, celebrând victoria în microbuz pe melodia celor de la Vengaboys – We’re Going To Ibiza.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare