Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Unirea Sânnicolau Mare, victorie la 10 goluri în fieful liderului Pick Szeged II

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Victorie importantă pentru echipa de handbal a celor de la Unirea Sânnicolau Mare. Ieri, cu începere de la ora 16.30 (ora României), trupa din cel mai vestic oraș al țării s-a deplasat în fieful juniorilor ’98-’99 a echipei de Champions League, Pick Szeged II, liderul la zi al Ligii a IV-a Csongrad, unde a câștigat la 10 goluri diferență, scor final 30-20.

Față de etapa precedentă, când au pierdut pe teren propriu cu Marosto, jocul de apărare al Sânnicolaului a excelat, primind doar 11 goluri în prima parte a jocului. Unirea s-a instalat la conducerea partidei încă din primele minute, după care s-a distanțat la cinci goluri diferență, 8-3.

Jucătorii oaspeților au fost motivați să demonstreze că înfrângerea de pe teren propriu suferită în runda precedentă a fost doar o sincopă și, încă de la pauză, avantajul a fost unul neașteptat de mare, nouă goluri, scor 20-11. Uniriștii nu au scăpat meciul din mână nici în partea secundă, când s-au apărat la fel de bine și pe atac au mers la sigur, finalizând aproape fără greșeală de pe semicerc, repurtând astfel o victorie și de moral în fața liderului Pick Szeged. Toți cei care au făcut deplasarea, au avut șansa de a intra pentru câteva minute pe parchet, inclusiv cel mai tânăr din lot, Vasile Perdei.

În urma victoriei de pe Tisa, a doua din tot atâtea deplasări, care i-a pus din nou în pole-position pentru prima poziție, jucătorii Unirii Sânnicolau Mare s-au dezlănțuit pe drum către casă, celebrând victoria în microbuz pe melodia celor de la Vengaboys – We’re Going To Ibiza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare