Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportHandbaliștii alb-violeți, cu un pas în faza următoare a Cupei României. HCM...

Handbaliștii alb-violeți, cu un pas în faza următoare a Cupei României. HCM Constanța 26-28 CH Politehnica Timișoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Chiar dacă în campionat nu merg excelent, ocupând locul 11 din 13 echipe aflate în clasament, CH Politehnica Timișoara merge foarte bine în Cupa României. Cea mai nouă ”ispravă” a alb-violeților s-a petrecut joi, la Constanța, în fața echipei campioane a României în exercițiu, acolo unde Poli s-a impus încă din primul mitan. La pauză, scorul era 14-11 în favoarea timișorenilor. În partea a doua a jocului, ”marinarii” au reușit să preia conducere, dar nu pentru mult timp, profitând de inferioritatea numerică a bănățenilor, care aveau la un moment dat trei oameni mai puțin pe parchet. Pe fondul superiorității numerice, campionii au egalat la 15 și au reușit chiar să se distanțeze până la 19-17, însă pe final Poli și-a revenit, reușind să câștige la două ”lungimi” diferență. ”Marinarii” acuză brigada de arbitri Cristea – Hagiu că i-ar fi exasperat prin deciziile din ultimul sfert de oră al jocului.

Principalii marcatori ai alb-violeților au fost Iulian Halcă – 7 goluri, Grigoraș – 6 goluri, și Irimescu – 5 goluri.

Returul sferturilor de finală ale Cupei României va avea loc duminică, 8 februarie 2015, de la ora 13:00, la Timişoara. Câștigătoarea acestei duble manșe se califică în turneul final al Cupei României.

În campionat, Politehnica va juca în următoarea etapă pe data de 14 februarie, de la ora 20:00, împotriva celor de la HC Vaslui, la Timișoara, în etapa cu numărul 18 a Ligii Naționale la handbal masculin.

Foto:DigiSport

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare