Cupa-Romaniei-BC-Timisoara

Scorul din meciul tur dintre BC Timișoara și CSU Asesoft Ploiești, de 77-85 denotă o diferență de opt lungimi, scor pe care echipa lui Dragan Petricevic îl poate întoarce, azi, în meciul retur al sferturilor de finală din Cupa României.

Cele două team-uri se întâlnesc a treia oară în mai puțin de două săptămâni: primele două confruntări au avut loc în Ploiești, iar gazdele s-au impus la mare luptă, 71-67, în campionat și 85-77 în Cupă. Unul dintre cei mai importanți jucători echipați în alb și violet, Bogdan Popescu, a prefațat jocul din această seară. ”Poate e inutil să spun și eu ce echipă solidă este Ploieștiul și ce meci greu avem, chiar dacă Asesoft nu mai are aceeași trupă din prima parte a sezonului. Totuși, Ploieștiul continuă să aibă jucători valoroși, puternici, care și-au dovedit gabaritul atât în țară, cât și în Europa” a declarat Popescu pentru site-ul oficial al bănățenilor.

Referitor la jocul de astăzi, ce va avea loc pe parchetul sălii Constntin Jude, același Popescu spune că atât el cât și colegii săi își doresc extrem de mult calificarea în faza următoare a competiției. ”Ne dorim foarte mult această calificare, mai ales că am făcut un sezon bun, dar stricat un pic cu acea înfrângere în fața echipei din Oradea. Opt puncte nu este o diferență mare, însă trebuie să fim atenți, să jucăm concentrați atât în defensivă, cât și în ofensivă, să fim uniți și să jucăm ca o adevărată echipă”, mai spune Bogdan Popescu.

Echipa care se califică în semifinala Cupei României va juca cu gazda F4, BCMU Pitești. Precedenta prezență la turneul final a alb-violeților din Banat datează din 2013, când Final Four-ul s-a jucat chiar ”acasă, la Timișoara.

Partida retur dintre BC Timișoara și CSU Asesoft Ploiești, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României se joacă astăzi, de la ora 18:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.