Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

JazzyBIT – ”New & Fresh”, concert cu piese noi, în premieră, la ”Ambasada”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

JazzyBIT revine într-un concert la Timișoara, după nouă luni în care trupa a concentrat pe alte meleaguri. „Au trecut 9 luni de la ultimul nostru concert în Timișoara, timp în care am compus piese noi, piese ce urmează să ajungă pe al doilea nostru album. Aceste piese se vor putea asculta în premieră la Ambasada”, anunță băieții din trupă.

Concertul va începe la ora 19:00 și va dura aproximativ 75 de minute. Un amănunt important care trebuie menționat este acela că fumatul în ”Ambasada” este interzis, însă există un loc destinat fumătorilor, amplasat la intrare. La concert se vor putea cumpăra primul album JazzyBIT “Touch the Sky”, dar și tricouri cu JazzyBIT.

Biletele la concert costă 25 de lei și se găsesc doar la intrare. Locurile pe scaune sunt limitate, motiv pentru care doritorii sunt rugați să se prezinte mai devreme dacă doresc să stați pe scaun.

Evenimentul poate fi găsit și pe Facebook, AICI, iar locația, pentru cei interesați, se află pe strada Anton Seiler, nr. 2

Trupa JazzyBIT este formată din trei membri: Teodor Pop – pian, orgă Hammond; Mihai Moldoveanu – chitară bas și Szabó Csongor-Zsolt – tobe, percuție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare