Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ripensia, SET la zero contra Jimboliei iar Sânnicolau Mare leagă victoriile. Rezultatele etapei a V-a din Liga a IV-a

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ripensia a revenit în jocurile din „D” Timiș după ce s-a distrat cu secund divizionara, Caransebeș, în Cupa României. Galben-roșii au mers aproape de granița cu Serbia, la Jimbolia, unde i-au întâlnit pe tinerii lui Marcel Băban. Gazdele au fost prea fragede, însă, în fața unei echipe cu pretenții clare de promovare precum Ripensia, scorul final fiind 6-0 pentru timișoreni.

Nanu și-a început recitalul în minutul 30, când a transformat o lovitură de la 11 metri obținută de Ungureanu, ca după 10 minute să înceapă o acțiune personala încheiată cu un șut de la 16 metri, transformat în gol. Intrat pe parcursul reprizei secunde, Mediop a trimis un balon în fața porții pe care Briciu l-a urmărit foarte bine și a majorat scorul la 3-0.

Nanu și-a trecut în cont hat-trick-ul după o pasă a lui Mediop, pentru ca jucătorul de culoare a Ripensiei să marcheze și el cu 15 minute înainte de final după o centrare a lui Popa la care a pus latul. Același Mediop a fost omul finalului de meci, marcând golul 6 al Ripensiei și stabilind scorul final.

După patru meciuri în noua ediție a Ligii a IV-a, Ripensia Timișoara are maximum de puncte și un total de 24 de goluri, media fiind de șase goluri pe meci.

Jimbolia: Radu – Ciclovan, Sicoe, Ardeleanu, Neagu, Achim, D. Băban, Macovei, Hîrdan, Timis, M. Băban

Ripensia Timișoara: Rădulescu – Popa, Zaluschi, Luca, Toma – Ungureanu, Francescu (’49, Păscăleanu), Briciu- Nanu (’74, Stancu), Trifu (’60, Mediop), Blănaru

CFR Timișoara – Unirea Sânnicolau Mare (1-1) 2-4

Unirea Sânnicolau Mare a legat victoriile cu ocazia etapei a V-a în care s-a deplasat la Gara Mare, pentru meciul cu CFR Timișoara. După ce la pauză scorul a fost 1-1, oaspeții s-au descătușat în partea secundă și au marcat trei goluri. Petrișor, în minutul 35, respectiv Miron Mihai (’47), Galea (’84) și Cărpinișan (’92), au fost marcatorii Sânnicolaului

Unirea Sânnicolau Mare: Timiș – Petrișor, Miron, Uzun, Galea, Crișan,Nagy (’55, Stoianov) Michi (’55, Vasilcin) Oancia (’82, Galu) Cărpinișan, Jivan.

Rezultatele etapei a V-a din Liga a IV-a

ACS Dumbrăvița – Voința Mașloc 2-2

Progresul Gătaia – Pobeda Dudeștii Vechi 2-0

Flacăra Făget – Cocoșul Orțișoara 0-2

ACS Poli Timișoara II – Peciu Nou 3-0

Astăzi se vor desfășura partidele AS Murani – Ghiroda și Lorena Giarmata Vii -Avântul Periam

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore