Ziua şi şedinţa decisivă pentru social-democraţi. În urmă cu două zile, PSD a decis retragerea sprijinului politic pentru premierul Sorin Grindeanu, în cadrul unei şedinţe a Comitetului Executiv. Ieri, acelaşi for a decis ca Grindeanu să piardă calitatea de membru al PSD pe care o deţine de 21 de ani. Mâine premierul Sorin Grindeanu va veni la Timişoara, acolo unde va avea o întâlnire cu colegii din PSD Timiş.

„Premierul Sorin Grindeanu vine acasă la Timişoara! Vine acolo de unde a pornit! La ora 13,00 va avea loc Comitetul Executiv Judeţean! Timişoara, Timişul pot să fie alături de Premierul lor, de Premierul României! Să nu îl lasam pe Dragnea să caştige! Malefic şi fără scrupule ne fură ţara noastră şi a copiilor noştri! Să-l asteptam pe Sorin Grindeanu, mâine, la sediul PSD! Să ne uităm în ochii lui şi să-i dăm tăria de care are nevoie pentru a salva România de Dragnea! Acum pot câştiga românii! Nu e cale de întoarcere! Cu sau fără Sorin Grindeanu premier, România trebuie să se scape de Dragnea şi acoliţii lui!”, a anunţat pe Facebook Lucian Ursuleţu, purtător de cuvânt al PSD Timiş, care a demisionat după ce Sorin Grindeanu a rămas fără sprijin politic.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.