AcasăStiriPoliticaPremierul Grindeanu vine la Timişoara. Ședință decisivă la PSD Timiș

Premierul Grindeanu vine la Timişoara. Ședință decisivă la PSD Timiș

Ziua şi şedinţa decisivă pentru social-democraţi. În urmă cu două zile, PSD a decis retragerea sprijinului politic pentru premierul Sorin Grindeanu, în cadrul unei şedinţe a Comitetului Executiv. Ieri, acelaşi for a decis ca Grindeanu să piardă calitatea de membru al PSD pe care o deţine de 21 de ani. Mâine premierul Sorin Grindeanu va veni la Timişoara, acolo unde va avea o întâlnire cu colegii din PSD Timiş.

„Premierul Sorin Grindeanu vine acasă la Timişoara! Vine acolo de unde a pornit! La ora 13,00 va avea loc Comitetul Executiv Judeţean! Timişoara, Timişul pot să fie alături de Premierul lor, de Premierul României! Să nu îl lasam pe Dragnea să caştige! Malefic şi fără scrupule ne fură ţara noastră şi a copiilor noştri! Să-l asteptam pe Sorin Grindeanu, mâine, la sediul PSD! Să ne uităm în ochii lui şi să-i dăm tăria de care are nevoie pentru a salva România de Dragnea! Acum pot câştiga românii! Nu e cale de întoarcere! Cu sau fără Sorin Grindeanu premier, România trebuie să se scape de Dragnea şi acoliţii lui!”, a anunţat pe Facebook Lucian Ursuleţu, purtător de cuvânt al PSD Timiş, care a demisionat după ce Sorin Grindeanu a rămas fără sprijin politic.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Vlad Marcu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente