Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

SURSE! Sărutul lui Iuda în PSD Timiş: deputatul Matei Suciu va vota pro moţiunii de cenzură pentru demiterea premierului Grindeanu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Zi importantă pentru premierul Sorin Grindeanu, mâine, când acesta va veni la Timişoara pentru a se întâlni cu primari şi parlamentari ai PSD Timiş, al căror şef a fost înainte de a fi demis de Comitetul Executiv Naţional al PSD.

Cel mai probabil, Grindeanu va încerca să convingă parlamentarii PSD Timiş să voteze împotriva moţiunii de cenzură pe care PSD o va depune la adresa guvernului pe care îl conduce. Surse importante din PSD Timiş au informat Vocea Timişului că premierului i se pregăteşte o trădare chiar de la nivel local. Deputatul Matei Suciu ar urma să voteze pro moţiunii de cenzură şi implicit pentru demiterea guvernului condus de fostul său şef de partid. Amintim că Suciu a fost decalarat incompatibil de ANI după ce a deţinut simultan calitatea de parlamentar şi pe cea de administrator al unei firme, fără a declara acest lucru public. Deşi are o sentinţă definitivă, Suciu a refuzat să demisioneze pretextând că a fost ales de cetăţeni, în condiţiile în care acesta a ajuns în Parlament după ce Călin Dobra a renunţat la mandatul de deputat pe care îl câştigase, pentru a deveni şef al CJ Timiş, poziţie la care Sorin Grindeanu a renunţat pentru a fi premier. PSD Timiş mai are doi senatori şi trei deputaţi care îl susţin pe Grindeanu şi care cel mai probabil vor vota contra moţiunii depuse de PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare