Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Trei evenimente vor avea loc în săptămâna aceasta la sala Capitol a Filarmonicii „Banatul”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Evenimentele desfășurate la sala Capitol a Filarmonicii „Banatul” continuă și în această săptămână. Timișorenii se vor putea bucura de muzică de calitate în trei seri.

Astăzi, 14 decembrie, de la ora 19.00, pe scenă va urca Corala bărbătească ortodoxă Epifania și Corul Vicariatului Greco-Catolic, în cadrul Zilelor Muzicii Sacre.

Peste două zile, miercuri, în 16 decembrie de la aceeași oră va avea loc Bega Blues Band, concert in memoriam Kamo – 5 ani. Va participa Orchestra Simfonică a Filarmonicii Banatul, cu dirijorul Peter Oschantzky și soliștii Alexandra Guțu (violoncel), Istvan Gyarfas (chitară), Mony Bordeianu (voce).

Vineri, în 18 decembrie, tot de la ora 19.00, va avea loc concertul simfonic Medalion Johann Sebastian Bach. În fața spectatorilor vor fi dirijorul Gheorghe Costin, iar la viloară Florin Ionescu Galati.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare