Evenimentele desfășurate la sala Capitol a Filarmonicii „Banatul” continuă și în această săptămână. Timișorenii se vor putea bucura de muzică de calitate în trei seri.

Astăzi, 14 decembrie, de la ora 19.00, pe scenă va urca Corala bărbătească ortodoxă Epifania și Corul Vicariatului Greco-Catolic, în cadrul Zilelor Muzicii Sacre.

Peste două zile, miercuri, în 16 decembrie de la aceeași oră va avea loc Bega Blues Band, concert in memoriam Kamo – 5 ani. Va participa Orchestra Simfonică a Filarmonicii Banatul, cu dirijorul Peter Oschantzky și soliștii Alexandra Guțu (violoncel), Istvan Gyarfas (chitară), Mony Bordeianu (voce).

Vineri, în 18 decembrie, tot de la ora 19.00, va avea loc concertul simfonic Medalion Johann Sebastian Bach. În fața spectatorilor vor fi dirijorul Gheorghe Costin, iar la viloară Florin Ionescu Galati.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.