Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

EXCLUSIV: Pap este, oficial, ultimul transfer pentru Poli în această iarnă

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

eduardpapAflat în pregătiri alături de Poli, încă de acum o lună, tânărul goalkeeper de numai 19 ani, Eduard Pap, este ultimul pe lista de achiziţii a acestei ierni. Tehnicianul Vali Velcea a dezvăluit pentru Vocea Timişului că Pap a semnat vineri seara cu clubul bănăţean.

Născut pe 1 iulie 1994 şi crescut de Şcoala Marcel Băban din Jimbolia, Eduard Pap s-a impus rapid pe postul său, cel de portar, ajungând chiar să apere apoarta naţionalei U19 a României. „Vrem să aducem la clubul nostru toţi tinerii talentaţi din zonă. Politica ACS Poli este aceea de a urmări şi promova în rândul echipei mari toţi fotbaliştii cu potenţial din judeţul Timiş şi din Banat” spunea Velcea, în urmă cu mai bine de-o lună. Zis şi făcut, astfel, de vineri, Pap a devenit oficial portarul celor de la Poli.

„Da, Pap a semnat vineri după-masă. E un copil pe care mi l-am dorit la Timişoara, este bănăţean, tânăr, de perspectivă – una dintre condiţiile pentru care l-am transferat. Este un jucător care ne poate ajuta mult făcând parte din capitolul Under 21. Pap este talentat, iar dacă se ţine serios de treabă poate să ajungă un portar foarte bun, cu o carieră răsunătoare” a declarat Velcea

Ţinând cont de faptul că Mario Kirev, titularul de drept din poarta alb-negrilor în turul campionatului este suspendat pentru prima etapă – cu UTA, la Arad, Pap are toate şansele să intre direct în primul „11”, aşa cum au reuşit şi ceilalţi doi fotbalişti transferaţi de club în perioada de mercato. „Kirev e suspendat, cine intră în meciul cu UTA depinde numai de ei. Totul va fi hotărât atunci, în preajma meciului. Legat de primul „11” am foarte multe strategii, e uşor de anticipat, însă cred că e bine să surprindem printr-un fel sau altul, dar forţa grupului este demnă de apreciat. Atâta timp cât am făcut transferuri mi le-am impus pentru că mi le-am dorit. Acestea sunt transferurile adevărate pe care le-am vrut în acest moment. Ar mai fi şi altele, dar am fost nevoit să am grijă la infuzia de jucători pe care o fac deoarece n-am vrut să stric tot ceea ce am construit până acum. Reţinenţi, eu fac transferuri, în primul şi primul rând, în funcţie de caractererul sportivilor” a mai adăugat Velcea, referitor la modul său de „operare” pe piaţa transferurilor.

Vali Velcea a declarat în premieră pentru presă că Pap a fost ultimul transfer al iernii, urmând ca alţi jucători să mai vină doar la vară. „Prin presă s-a vorbit că vom transfera mai mulţi jucători, important e că ştim ce avem nevoie, ştim posibilităţile clublui, care este valoarea lotului şi ce vom face pe viitor. În acest moment cred că această campanie de transferuri s-a încheiat, să fie limpede pentru toată lumea” a adăugat tehnicianul alb-negrilor. Acesta a făcut o scurtă referire şi la alţi fotbalişti care erau daţi ca siguri în lotul său, cum ar fi Ninu – jucător care s-a şi antrenat alături de bănăţeni în stagiul de pregătire al acestora din Antalya. „Ninu a fost în probe, iar transferul său, până la urmă, s-a făcut… la U Cluj”. a mai spus singurul antrenor neînvins în actuala ediţie de campionat, la nivelul primelor două ligi fotbalistice din România.

Velcea nu a uitat nici de suporteri, pe care-i vrea, în număr cât mai mare la stadion, alături de echipă, mai ales că nu a mai rămas mult până când aceştia vor revedea pe Dan Păltinişanu, pe Steaua sau Dinamo, FC Vaslui sau CFR Cluj. „Pe suporteri îi aşteptăm în număr cât mai mare de la meci , dar îi voi respecta indiferent de decizia lor şi ştiu că în sufletul lor o vor iubi pe Poli, indiferent că vin sau nu la stadion” a încheiat Velcea.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare