Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Biletele pentru meciul ACS Poli Timişoara – FC Argeş se pot cumpăra de azi

- Advertisement -
Clubul ACS Poli Timișoara a anunţat că, începând vineri 26 octombrie, se vor putea achiziţiona bilete de acces pe stadionul Dan Păltinişanu pentru partida pe care alb-negrii o vor disputa luni, în compania alb-violeţilor de la FC Argeş, partidă ce contează pentru etapa a X-a a Ligii secunde la fotbal.

Un nou meci netelevizat pentru ACS Poli Timişoara înseamnă un nou meci pe care suporterii echipei îl vor putea viziona doar de la „faţa locului”, mai exact de pe stadionul Dan Păltinişanu.

Etapa a X-a programează o nouă partidă pentru echipa bănăţeană, luni, 29 octombrie 2012, începând cu ora 15:00, adversar fiind FC Argeş Piteşti, ocupanta locului 12 în clasamentul Seriei Vest al Ligii a II-a de fotbal.

Echipa antrenată de Vali Velcea ocupă în acest moment locul trei în clasament, cu 16 puncte, la un punct în spatele oltenilor de la Damila Măciuca, aflată pe locul secund în clasament – promovabil în Liga I.

Biletele de acces la această partidă s-au pus în vânzare astăzi, în locurile deja cunoscute: – la stadion, în zona vestiarelor;
– chioşcul de la centrul comercial „Bega”;
– chioşcul de la scările rulante de lângă „Iulius Mall”.

Preţurile acestora sunt aceleaşi ca şi până acum, stabilite încă de la începutul campionatului, astfel:
– la Tribuna II – 5 lei;
– la Tribuna I – 7 lei;
– la Tribuna 0 – 10 lei;
– la Lojă – 20 de lei.

La peluza sud, intrarea este libera, cu însemne Poli (eşarfe, fulare, tricouri, etc.)!

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore